Çift kameralı Vestel Venus V6 satışa sunuldu

Vestel Venus V6

Çift kamera kurulumu ve uygun fiyatı ile dikkat çeken Vestel Venus V6 bugün Türkiye’de satışa sunuldu. Vestel Venus V6 özellikleri ve fiyatı hakkındaki detaylar haberimizde.

Ülkemizin gurur kaynağı Vestel, IFA 2018 etkinliğinde sergilediği Venus V6 modeli ile büyük beğeni toplamıştı. Orta segmente hitap eden Venus V6, çift kamera kurulumu ile bu segmentte yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyordu. IFA 2018’de duyurulan Venus V6 bugün Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu.

Vestel Venus V6 özellikleri ve fiyatı

5.7 inç büyüklüğünde 1440 x 720 piksel çözünürlüğünde HD Plus Incell ekran ile gelen Venus V6, çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm’un Snapdragon 450 yonga seti ve 3 GB RAM yer alıyor.

32 GB depolama birimi ile gelen Venus V6, microSD desteği sayesinde 2 TB’a kadar hafıza arttırım imkanı sunuyor. 13 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumu ile gelen Venus V6’nın önünde, 8 Megapiksellik kamera bulunuyor.

General Mobile GM 9 Pro tanıtıldı! İşte General Mobile GM 9 Pro özellikleri!

Vestel Venus V6

Kutusundan Android Oreo ile çıkan Venus V6, 3.366 mAh kapasiteli pil ile besleniyor. Bu bataryanın QuickCharge 3.0 destekli olduğunu USB-C ile şarj edildiğini belirtelim. Siyah ve altın renk seçeneklerine sahip olan Venus V6, Türkiye’de 1.699 TL‘ye satışa sunuldu.