General Mobile GM 9 Pro kamera konusunda rakiplerine taş çıkarıyor

General Mobile GM 9 Pro

General Mobile GM9 Pro’nun bugün DxOMark sonuçları yayınlandı. DxOMark’tan oldukça yüksek puan alan General Mobile GM 9 Pro, rakiplerine adeta taş çıkarıyor. İşte General Mobile GM 9 Pro DxOMark puanı!

General Mobile bugün düzenlediği etkinlikte Android One projesi kapsamında üretilen GM 9 Pro modelini tanıttı. Çift kamera kurulumu ile dikkat çeken telefon, bugün kamera derecelendirme kuruluşu diyebileceğimiz DxOMark‘ın testlerine tabi tutuldu. GM 9 Pro, DxOMark’tan aldığı puan ile iPhone 7 Plus gibi rakiplerine taş çıkarmayı başardı.

İşte General Mobile GM 9 Pro DxOMark puanı!

12 Megapiksel + 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframlı çift arka kamera ile gelen GM 9 Pro, ön bölümde ise f/2.0 değerli 8 Megapiksellik kameraya yer veriyor. GM 9 Pro, DxOMark testinden fotoğraf bölümünden 91 ve video bölümünden ise 88 puan alıyor. Ortalama 90 puan alan GM 9 Pro, 85 puan alan iPhone 7 Plus’ı gerisinde bırakıyor.

General Mobile GM9 Pro tanıtıldı! İşte GM 9 Pro özellikleri!

GM 9 Pro; kontrast bölümünden 82, renk bölümünden 81, odaklama bölümünden 86 ve kumala bölümünden 71 puan alarak segmentindeki rakiplerine fark atıyor diyebiliriz. Amiral gemisi modellere bile kafa tutan GM 9 Pro’nun 2.899 TL fiyatına rağmen böyle bir performans sergilemesi ülkemiz adına büyük bir gurur diyebiliriz.

General Mobile GM9 Pro


Yorumlar kapatıldı.