The Lord of the Rings : Gollum geliştiricisi  oyunu geliştirmeyi bırakıyor

The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings : Gollum geçtiğimiz ay büyük ölçüde olumsuz eleştirilerle piyasaya sürüldü ve geliştirici Daedalic Entertainment’ın Twitter’a girerek oyun için özür dilemesine yol açtı .

Bir ay sonra gelen tepkiler sadece Daedalic’in planlanan The Lord of the Rings : Gollum devam oyununun kaderini değil, aynı zamanda dahili geliştirme stüdyosunun kaderini de etkilemiş . Devam oyunu iptal edildi ve stüdyo 90 kişilik ekibinden en az 25’ini işten çıkarmayı planlıyor.

Daedalic, “Ekibimizin her bir üyesine değer veriyoruz ve geçiş sürecinin mümkün olduğunca sorunsuz geçmesi bizim için önemli” dedi. “Bu nedenle, eski çalışanlarımıza ağımız içinde yeni fırsatlar bulmaları konusunda destek olacağız” dedi.

The Lord of the Rings: Gollum

Değişikliklerin kısa süre önce duyurulan Surviving Deponia üzerinde bir etkisi olmayacağı bildiriliyor, ancak bunun nedeni muhtemelen AtomicTorch’taki dış ekibin geliştirilmesine öncülük edecek olması.

Ekibin, J.R.R. Tolkien’in klasik ortamında geçen hikaye odaklı aksiyon-macera oyununu başka yamalar veya DLC’lerle nasıl geliştirmeye devam edeceği veya oyunun planlandığı gibi Nintendo Switch’e gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Ekip, The Lord of the Rings : Gollum oyunun Mayıs ayında yayınlanmasından kısa bir süre sonra “Geliştirme ekibimiz, birçoğunuzun yaşadığı hataları ve teknik sorunları gidermek için özenle çalışıyor” dedi.

Daedalic , oyunun keyfini tam potansiyeliyle çıkarmanızı sağlayacak yamaları size sunmaya kararlıyız. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür diliyor ve bu süre zarfında gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ediyoruz. Sizi ilerlememizden haberdar etmeye ve gelecek yamalar ve iyileştirmelerle ilgili şeffaf iletişim sağlamaya devam edeceğiz dedi.

AMD, Starfield için özel iş birliğini duyurdu