Gollum incelemelerde çakıldı

22 55

Geliştirme süreci sancılı olan ve birkaç kere ertelenen The Lord of the Rings: Gollum sonunda oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun incelemeleri de yayınlandı. Ancak ne incelemelerin içerikleri ne de verilen puanlar iç açıcı değil. Belki de 2023’ün en kötü oyunuyla karşı karşıya olabiliriz.

The Lord of the Rings: Gollum‘un incelemeleri gelmeye başladı ve sonuçlar iç açıcı değil. Gollum’un şu anda Metacritic’teki PC puan ortalaması 43, PS5 versiyonunun ortalaması ise 38. İncelemelere bakacak olursak, mesela The Guardian’dan Nick Reuben oyuna 5 yıldız üzerinden 1 verip, “Ezin ve çöpe atın” yorumunda bulundu.

GamesRadar+ 5 yıldız üzerinden 2 olarak oyunu puanladı ve oyuncuyu asla bağlayamayan kötü bir tecrübe olarak tanımladı. Gamespot incelemesinde bu oyuna ihtiyaç olmadığını belirtti. Game Reactor incelemesinde, “Zaman zaman şoke edici bazı sahneler var, ancak bu kadar. Oyun genel olarak kendini tekrar ediyor ve sıkıcı. Gizlilik öğeleri kötü uyarlanmış, karakter modelleri kötü ve bu liste böyle uzayıp gidiyor. Bu oyunu Hüküm Dağı’nda ateşe atmak lazım” şeklinde yorum yaptı.

gollum

TheGamer sitesi ise oyun içi açıklamaların ve bazı karakter modellemelerinin iyi olduğunu belirtti, bununla birlikte oyunun eski oynanış mekaniklerine sahip olduğunu, yenilikçi hiçbir şey barındırmadığını ve çizgisel ilerlediğini vurguladı.

Inverse sitesine göreyse şimdiye kadar yapılmış en kötü Yüzünlerin Efendisi oyunu. Sitenin incelemesinde oyunda bazı karakterlerin konuşurken ağızlarının hareket etmediğini, tamamlanmamış modeller olduğunu ve Gollum’un kendisinin de zaman zaman kaba göründüğünü yazdı. Teknik sorunlara ve sıkıcı oynanışa sahip olduğunu belirtti.

OpenAI durdurulmalı! İnsanlık tehlikeyle karşılaşabilir