The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom tanıtıldı

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uzun süredir heyecanla beklenen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ın çıkış tarihi Nintendo tarafından yayınlanan fragmanla duyuruldu.

Pek çok kişi tarafından oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yapımları arasında sayılan The Legend of Zelda: Breath of the Wild‘ın uzun yıllardır beklenen devam oyunu, nihayet oyun severlerle buluşuyor. En azından artık oyunun ne zaman çıkacağını biliyoruz.

Bildiğiniz gibi yeni Zelda oyunu ilk olarak E3 2019’da duyurulmuş, o dönemde oyundan kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Yeni Zelda oyununun geliyor olması oyun severleri bir hayli heyecanlandırmış olsa da o günden bu yana oyun hakkında pek az detay paylaşıldı. Ancak tüm bunlar dün değişti. Nintendo hem oyunun adını açıkladı, hem de merakla beklenen çıkış tarihini duyurdu. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom adını taşıyan devam oyunu, 12 Mayıs 2023’te oyun severlerle buluşacak.

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom 2

Nintendo sadece oyunun ismini ve çıkış tarihini duyurmakla kalmadı, aynı zamanda oyundan yeni bir fragman da yayınladı. Bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Nintendo Direct etkinliği sırasında yayınlanan bu fragmanda Link’i Hyrule semalarında farklı şekillerde yol alırken görüyoruz. Ayrıca Link’in birkaç yeni gücünü de görme şansı yakalıyoruz.

Tears of the Kingdom hakkında bilinenler kısıtlı olsa da Nintendo yeni oyunun Zelda hayranlarını bu kez Hyrule diyarının ötesine, göklere çıkaracağını ve bunun da ötesine geçerek bu sevilen evrende yeni maceralar sunacağını söylüyor.

Tekken 8 yayınlanan fragmanla duyuruldu