The Last of Us, PlayStation 5’e ne zaman gelecek?

the last of us tv

The Last of Us’ın PlayStation 5 versiyonu henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da gelen son bilgiler oyunun yıl bitmeden çıkmış olacağını gösteriyor.

Bildiğiniz gibi PlayStation 5 çıktığı günden beri en çok dile getirilen şikayetlerden biri platformda yeterince oyunun olmaması. Bu durumu ortadan kaldırmak için sıkı bir çalışma yürüten Sony, bir yandan PlayStation 5’e özel yepyeni oyunlar hazırlarken, bir yandan da eski PlayStation klasikleri yeni nesle taşıyor. PlayStation 5’e uyarlanması beklenen bu oyunların başında ise bugüne kadar çıkmış en başarılı PlayStation oyunlarından olan The Last of Us geliyor.

Sony henüz The Last of Us’ın PlayStation 5 versiyonunu resmi olarak duyurmamış olsa da, gelen son haberler PS5 oyununun beklenenden de önce çıkabileceğini gösteriyor.

the last of us yeni zombi

GameBeat’ten Jeff Grubb, uzun süredir konuşulan PlayStation 5 versiyonunun bu yıl içinde çıkacağını söyledi. PS5 versiyonunun bu yıl çıkacağını duyduğunu söyleyen Grubb, net bir çıkış tarihi vermese de Sony’nin PS5 sürümünü tatil döneminde çıkaracağını söyledi. Oyun dünyası için en büyük tatil dönemi, noel ve yılbaşı tatillerinin olduğu aralık ayını işaret ediyor.

Tom Henderson da ocak ayında yaptığı açıklamada, güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre PlayStation 5 versiyonunun bu yılın ikinci yarısında çıkacağını söylemişti. Henderson o dönem yaptığı açıklamada Naughty Dog’u oyunun PlayStation 5 versiyonunu tamamlamak üzere olduğunu söylemişti. Henderson’ın bu iddiası VGC tarafından da doğrulanmıştı.

Sony cephesinden hala resmi bir açıklama yapılmamış olsa da güvenilir kaynaklardan gelen bu açıklamalar, The Last of Us’ın PlayStation 5 versiyonunu çok büyük ihtimalle bu yıl bitmeden, muhtemelen de aralık ayında göreceğimizi gösteriyor.

Honor 70 serisi 30 Mayıs’ta tanıtılacak