The Last of Us: Complete Edition Ortaya Çıktı

The Last of Us DG 6051

The Last of Us: Complete Edition, İspanyol bir oyun satıcısı tarfından verilen ilanla ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yılın Haziran ayında Sony Computer Entertainment tarafından PlayStation 3′e özel olarak yayınlan The Last of Us’ın, önümüzdeki dönemde Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4’e de taşınacağı uzun süredir konuşuluyordu. İlk zamanlar sadece dedikodudan ibaret olan bu söylentiler, zamanla netlik kazanmaya başladı. Sony cephesinden henüz resmi açıklama gelmemiş olsa geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sony yetkilisinin The Last of Us’ın PlayStation 4’e taşınacağını söylemesi, bu haberlere neredeyse kesinlik kazandırdı.

The_Last_of_Us_Complete_Edition_DG

Ancak The Last of Us’ın PlayStation 4’e taşınacağına dair belki de en somut gelişme İspanya’dan geldi. İspanyol oyun firması Xtralife’ın yayınladığı yeni bir ilanda, yaz aylarında PlayStation 4’e yönelik olarak yayınlanacaği belirtilen The Last of Us: Complete Edition ortayaç çıktı. Complete Edition adıyla anılan bu versiyonda The Last of Us için yayınlanan tüm indirilebilir içeriklerin yanı sıra Left Behind eklentisinin de yer alacağı söyleniyor. The Last of Us: Complete Edition’ın çıkış tarihi olarak Xtralife firması 19 Haziran’ı gösteriyor olsa da, bu tarih henüz Sony tarafından onaylanmış değil.

Geçtiğimiz yılın en beğenilen oyunlarından olan The Last of Us, sunduğu eşsiz hayatta kalma deneyimi ve etkileyici hikayesi sayesinde hem oyunseverlerden hem de eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Bunun dışında sunduğu multiplayer deneyimiyle de beğeni toplayan oyun, geçtiğimiz yıl dağıtılan oyun ödüllerinin büyük bölümünden yılın en iyi oyunu ödülüyle döndü.

Epic Games’ten Gears of War Hakkında Açıklamalar