The Last of Us Part 2 satış rekoru kırdı!

The Last of Us Part 2 gibi oyunların fiyatları artabilir ya da böyle oyunlar artık çıkmayabilir

The Last of Us Part 2, son yılların en çok tartışılan oyunlarından bir tanesi. Tartışmalar bir yandan devam ededursun, satış rekoru da geldi.

The Last of Us Part 2 , geçtiğimiz 19 Haziran itibarıyla video oyun severlerle buluştu. Çıkışı gerçekleşmeden önce hakkında pek çok bilginin internete sızdırıldığı yapım, aylardır olduğu gibi şimdi de gündemdeki yerini koruyor. Özellikle de cinsel yönelimler tarafında.

Video oyun siteleri ve dergileri tarafından oldukça yüksek puanlara layık görülen yapım, öte yandan Metacritic’teki oyun severler tarafından çok düşük puan bombardımanına tutulmuş durumda. Bu tartışmalar devam ederken oyunun büyük ilgi gördüğü de bir gerçek.

The Last of Us Part 2 , satış rekoru kırdı!

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony’nin PlayStation 4 platformu için raflarda yerini alan oyun, Gamesindustry’de yer verilen bilgilere göre çıkış haftası itibarıyla Birleşik Krallık’ta satış rekoru kırdı.

Aksiyon hayatta kalma türündeki yapım, önceki oyuna kıyasla aynı dönemde %76 daha fazla satarak büyük başarı elde etti. Ayrıca The Last of Us Part 2 , Sony’nin bir diğer hiti Uncharted 4’ü de geçerek Sony’nin en hızlı satılan PS4 oyunu unvanının sahibi oldu.

20 Haziran ile sona eren haftada, GFK verilerine göre Bİrleşik Krallık’ta en çok satılan 10 oyun şöyle listelendi:

1. The Last of Us Part2
2. Ring Fit Adventure
3. FIFA 20
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Call of Duty: Modern Warfare
6. Grand Theft Auto 5
7. Minecraft (Switch)
8. 51 Worldwide Games
9. Pokémon Shield
10. Star Wars Jedi: Fallen Order

Logitech MX Master 3 kablosuz mouse inceleme

Logitech MX Master 3, ilk başta söylemeliyiz ki sıradan bir mouse değil. Ürünü gerek gündelik yaşantınızda, gerekse de oyun keyfinizde tercih edebilirsiniz. Asıl yıldızlaştığı konu ise, iş dünyasındaki yardımcı pozisyonu. İster bir kodlayıcı olun, ister bir muhasebeci, ister bir görsel tasarımcı… MX Master 3’ün pek çok farklı uygulamaya ayak uyduran yapısı, işlerinizi daha kolay halletmenizi sağlıyor.

Logitech MX Master 3, 141 gram ağırlıkta. Sağ elini tercih eden kullanıcılar için tasarlanan mouse, kablosuz bir yapıda ve kutusundan 2.4GHz değerde kablosuz bağlantı için USB alıcısı da çıkıyor. Ek olarak, bir de şarj için Type-C kablosu geliyor.

Ürünü ister kablosuz alıcısı ile isterseniz de Bluetooth aracılığıyla kullanabilirsiniz. Windows’un yanında Mac ve Linux desteği de bulunan mouse, 3 farklı cihaza bağlanabiliyor ve tek tuş aracılığıyla anında kullanılabiliyor. Ayrıca Logitech Flow desteği sayesinde de kablosuz olarak “sürükle bırak” yöntemiyle bir cihazdan ötekine dosya taşınmasına imkân sunuyor.