The Last of Us Part 2 çıkış tarihi netleşti

the last of us part 2

Oyun sektörünün önde gelen analistlerinden biri olan ZhugeEX, The Last of Us Part 2 çıkış tarihi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte konu hakkındaki detaylar.

Şu aralar PS4 sahiplerinin en çok beklediği yapımın The Last of Us 2 olduğunu söylemek sanırım pek de yanlış bir ifade olmayacaktır. Hatırlanacağı üzere ilk The Last of Us oyunu PlayStation 3’ün son demlerinde satışa sunulmuş ve bir anda konsolun en başarılı yapımlarından biri olarak lanse edilmeye başlanmıştı. The Last of Us ile PlayStation 3 macerasını destansı bir şekilde noktalayan Sony, şimdi de aynı şeyi PlayStation 4 ile yapmak istiyor.

Genel beklenti The Last of Us’ın devam oyunun 2015 – 2016 yıllarında çıkacağı yönündeydi. Fakat Sony bu konuda aceleci davranmadı. Oyun severlerin bu konudaki beklentisi göz ardı edildi ve 2019 yılına kadar beklenildi.

The Last of Us 2 çıkış tarihi netleşiyor

Geçtiğimiz yıl The Last of Us Part 2’nin geliştirildiği resmen duyuruldu. Oyun için hazırlanan ilk oynanış videoları ise 2019 ile birlikte gün yüzüne çıktı. Geçen zamana rağmen hala oyun için bir çıkış tarihi vermeyen Sony, oyuncuların kafasında bazı soru işaretlerinin oluşmasına zemin hazırladı. Yoksa The Last of Us’ın devam oyunu PS5’in çıkış oyunlarından biri mi olacaktı?

Bu soruya yanıt oyun sektörünün önde gelen analisti ve güvenilir isimlerinden biri olan ZhugeEX’ten geldi. ZhugeEX yaptığı açıklamada The Last of Us Part 2 çıkış tarihi için Şubat 2020’yi işaret etti. Bu tarihin ne denli gerçekçi olduğunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Yeni Pokemon filmi geliyor!