One Piece Pirate Warriors 4 duyuruldu!

one

Anime ve manga dünyasının en önemli markalarından biri olan One Piece bir kez daha PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. İşte One Piece Pirate Warriors 4 hakkındaki ilk detaylar.

Anime ve manga dünyasının en uzun soluklu serilerinden biri olan One Piece uzun zaman önce oyun sektörüne de adım atmıştı. Pirate Warriors  serisi ile anime ve manga tarafından yaşanan olayları oyun dünyasına taşıyan yapımcılar, bu alışkanlıklarını devam ettirecek gibi görünüyor.

Hasır Şapka Luffy ve tayfasının başından geçen maceraları konu edinen One Piece Pirate Warriors serisinin yeni oyunu geçtiğimiz gün duyuruldu.

Serinin önceki oyunlarından olduğu gibi Bandai Namco ve Koei Temco işbirliğiyle geliştirilen yapım, Luffy’nin son macerasını konu edinecek.

Red Dead Redemption 2 PC için geliyor

One Piece’i anime ve manga üzerinden takip edenlerin de bildiği üzere Luffy ve tayfası son olarak Big Mom ile karşı karşıya gelmişti. Dolayısıyla OnePiece Pirate Warriors 4 de bu hikaye üzerine yoğunlaşacak. Zaten yayınlanan kısa tanıtım videosu da bunu gösteriyor.

Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görüldüğü üzere videoda Big Mom ve 4. vites formuna geçen Luffy’i görüyoruz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. One Piece Pirate Warriors 4, PC, PS4, Xbox One ve Switch için 2020 yılında çıkış yapacak. Oyunun tam çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.