The Last of Us 2. sezon 2025’e kalabilir

The Last of Us 2. sezon

Hollywood’da son günlerde tüm planları alt üst eden senarist grevi yüzünden The Last of Us 2. sezonun yayın tarihi de 2025’e ertelenebilir.

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan The Last of Us’ın uzun süredir heyecanla beklenen dizi uyarlaması, 15 Ocak’ta izleyici ile buluştu. Bugüne kadar pek çok başarılı işe imza atan HBO kanalının hazırladığı dizi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Oyunun hayranlarını da memnun ederek bir nevi zoru başardı.

Dizinin beğeniyle karşılanması izlenme rakamlarına da yansıdı. The Last of Us, izlenme rakamlarıyla House of the Dragon’ı bile geride bırakarak HBO’nun Game of Thrones’tan beri en çok izlenen dizisi olarak ilk sezonunu tamamladı. İlk sezon finalinin ardından gözler 2. sezona çevrildi.  Daha ilk sezonun başında HBO’dan resmi onayı alan 2. sezon için zaman kaybetmeden hazırlıklara başlandı. Bu yüzden 2. sezon için aslında her şey yolunda gidiyordu. Ancak kısa süre önce Hollywood’da başlayan senarist grevi, pek çok dizi gibi The Last of Us’ı da etkiledi.

The Last of Us yaratıcıları iyi haberleri duyurdu

Hatırlarsanız The Last of Us’ın bir süredir hazırlık aşamasında olan 2. sezonunun prodüksiyonunun durdurulduğu haberini kısa süre önce sizlerle paylaşmıştık. Görünen o ki bu aranın yayın tarihi üzerindeki etkisi ilk başta düşünülenden de ağır olacak. Çünkü gelen son bilgiler, heyecanla beklenen 2. sezonun 2025’e kalabileceğini gösteriyor.

HBO’nun dram dizilerinden sorumlu yöneticisi Francesca Orci, bu hafta verdiği bir röportajda, dizinin heyecanla beklenen 2. sezonunun 2025’te yayınlanmasını beklediklerini söyledi. Oysa daha önce gelen tüm açıklamalar 2024’e işaret ediyordu. Görünen o ki senarist grevi yüzünden The Last of Us’ın yeni sezonu için normalden neredeyse bir yıl daha uzun beklememiz gerekecek.

iQOO Neo 8 ve Neo 8 Pro piyasaya sürüldü