The Grinch açılışı zirvede gerçekleştirdi

the grinch

 Merakla beklenen animasyon filmi Dr. Suess The Grinch geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi. Film ilk hafta sonunda açılışı zirvede gerçekleştirmeyi başardı.

Sinema dünyasına yön veren ülkelerin başında gelen Amerika’da geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen filmler netlik kazandı. Box Office Mojo tarafından paylaşılan bilgilere göre, Dr. Suess The Grinch ilk hafta sonunda açılışı zirvede gerçekleştirmeyi başardı.

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri

Merakla beklenen animasyon filmi The Grinch, beklenildiği üzere açılışı zirvede gerçekleştirdi. The Grinch ilk hafta sonunda yalnızca ABD’de 66 milyon dolarlık hasılata imza attı. Film global ölçekte ise ilk hafta sonunda 78.7 milyon dolarlık gelir elde etti. Böylece ilk 3 gün içerisinde filmin prodüksiyon bedeli olan 75 milyon dolarlık sınır da geçilmiş oldu.

The Grinch’in birinci olduğu hafta sonunda, Bohemian Rhapsody 30.85 milyon dolarlık hasılatla ikinci sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta zirvede yer alan film, ikinci haftasında gelirlerini yüzde 39.6 oranında düşürdü.

Geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen 3. film ise vizyona yeni giren bir diğer isim olan Overlord. Korku türündeki yapım ABD’de 10.1 milyon, dünya genelinde ise 19.3 milyonluk hasılata imza attı.

The Nutcracker and the Four Realms’in 9.56 milyonluk gelirle dördüncü sırada yer aldığı haftada The Girl in the Spider’s Web: A New Dragon Tattoo Story ise 8.015 milyon dolarlık geliriyle 5. sırada kendine yer bulabildi.

Netflix yapımı The Mowgli için ilk fragman geldi