Netflix’in en pahalı filmi olan The Gray Man’den ilk fragman

The Gray Man

Netflix’in bugüne kadar çektiği en pahalı film olan The Gray Man’den ilk fragman yayınlandı. Ryan Gosling ve Chris Evans’ın başrollerde yer aldığı film, 22 Temmuz’da Netflix’te!

Hollywood’un büyük stüdyolarıyla rekabet edebilmek için sadece dizileriyle değil filmleriyle de kullanıcılarını etkilemek isteyen Netflix, bu amaç doğrultusunda büyük bütçeli pek çok projeye imza atıyor. 6 Underground, Red Notice, Extraction şirketin bugüne kadar imza attığı büyük bütçeli filmlerden sadece bir kaçı. Ancak şirketin bugüne kadar çektiği en pahalı film unvanı bunlardan hiçbirine ait değil. Bu unvanın sahibi, bu yaz izleyici ile buluşacak olan The Gray Man.

Ryan Gosling ve Chris Evans gibi iki yıldız ismi bir araya getiren The Gray Man için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.

the gray man 2

John Wick gibi aksiyon filmlerini andıran The Gray Man’de Ryan Gosling, eski iş arkadaşlarının peşinde olduğu bir CIA ajanına hayat veriyor. CIA’in kendisinden kurtulmaya karar verdiğini öğrendikten sonra hayatını kurtarmak için kaçmaya başlayan Court Gentry (Ryan Gosling)’in peşine ise eski meslektaşı Lloyd Hansen düşüyor. Lloyd Hansen’a Kaptan Amerika rolüyle tanıdığımız Chris Evans hayat veriyor.

Filmde Ryan Gosling ve Chris Evans dışında Ana de Armas, Wagner Moura, Regé-Jean Page, Alfre Woodard ve Jessica Henwick gibi isimler de rol alıyor.

22 Temmuz’da Netflix’te izleyici ile buluşacak filmden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Avrupa Birliği Rus gazının yerini güneş enerjisi ile dolduracak