PlayerUnknown’s Battlegrounds’tan Xbox One X sahiplerine müjde!

pal1 1

Xbox One X’te yüzlerce kişi aynı anda PlayerUnknown’s Battlegrounds’ta kapışabilecek ve performans düşüşü de olmayacak.

Şimdiden tüm zamanların en çok oynanan oyunları arasına adını yazdıran PlayerUnknown’s Battlegrounds, yakında Microsoft’un “Dünyanın en güçlü oyun konsolu” olarak lanse ettiği Xbox One X platformu için de raflarda olacak. Şu an PC’de (Steam) fırtınalar estiren yapım, bu yılın sonunda doğru Xbox One ve One X’te olacak ve bir süreliğine başka bir konsola gelmeyecek. Yani PlayStation 4 Pro sahiplerinin biraz daha beklemesi gerekecek.

Peki nedir yeni müjde? Daha önce gelen bilgilerde, oyunun Xbox One X’te 100 kişi aynı anda oynuyor olsa bile 30-40FPS civarında bir performansla çalıştığı belirtilmişti. Yapımcılar, geçtiğimiz günlerde Games TM dergisine yeni bir röportaj verdi ve performans artışlarından söz etti.

Buna göre oyun, full kapasite olarak Xbox One X’te 60FPS değerde çok performanslı çalışabiliyor. Xbox One sahipleri de üzülmesin bu arada. One’da da oyunun 30-40FPS civarı bir performansta çalıştığı ve hala oyunun daha iyi performans verebilmesi için üzerine geliştirmelerin yapıldığı bildiriliyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds mobil yolda. Ayrıca oyuna yeni çöl haritası da 7 Aralık’ta geliyor

Oyun dünyasının önemli isimlerinden Geoff Keighley, Twitter hesabından bir bilgi paylaştı ve oyuna yeni dahil edilecek çöl haritasına dair ilk oynanış videosunun 7 Aralık’ta, The Game Awards etkinliğinde ilk kez yayınlanacağını duyurdu.

Bİldiğiniz üzere yapımın bir de mobil sürümü hazırlanıyor, fakat bunun Çin’e özel olması bekleniyor.

pal1

Milla Jovovich’li yeni Hellboy filminin vizyon tarihi belli oldu