GTA 6 haberi heyecan yarattı! 12 Mayıs’ta ne olacak?

gta 6

GTA 6 için sesler giderek yükseliyor, zira beklentiler çok yüksek. Rockstar Games ise henüz sessiz, ama bu sessizlik yakında sona erebilir.

GTA 6, uzun süredir gelmesi beklenen bir oyun. Zaten Rockstar Games de GTA serisini belirli aralıklarla devam ettireceğini, her oyun için uzun süreler boyunca detaylı çalışmalar gerektiğini belirtmişti. Yine de, henüz GTA 6 için firmadan gelen yeni bir açıklama bulunmuyor. Lakin…

Geoff Keighley, çoğumuzun bildiği gibi video oyun basınında tanınmış bir isim. Özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği The Game Awards etkinlikleriyle de beğeni topluyor ve Keighley’in önümüzdeki yaz dönemi için de bazı organizasyon planları var. Ancak haberimizin konusu bunlar değil. Konumuz, GTA6!

GTA 6 haberi heyecan yarattı! 12 Mayıs'ta ne olacak?

Geoff Keighley, geçtiğimiz günlerde bir duyuru paylaştı ve 12 Mayıs itibarıyla sürpriz bir oyunun duyurusunun geleceğini belirtti. Tabii haliyle oyunun ne olduğu henüz belli değil, ancak görünüşe göre internet dünyası şimdiden heyecanlanmışa benziyor ve bu oyunun “GTA 6” olduğu konuşuluyor. Bakalım bu sürpriz oyun gerçekten de GTA6 mı? Bunun cevabını yarın öğrenebileceğiz.

Şu an en güncel GTA oyunu olan GTA 5, ilk olarak 17 Eylül 2013’te piyasaya sunulmuştu. Oyun, PS3 ve X360 gibi eski nesil konsolların ardından PC ve günümüz yeni nesil konsollarına da hazırlanmıştı. Eh, üzerinden 7 sene geçmiş ve sıradaki konsollar için çalışmalar da tamamlanmak üzere. Haliyle bu aralar GTA 6’nın duyurusunun gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Oppo Reno3 Pro! Kavisli 90Hz ekranla su gibi bir deneyim!


Yorumlar kapatıldı.