The Division 3 resmen duyuruldu

The Division 3

Ubisoft, The Division 3 için hazırlıklara başlandığını duyurdu. Ancak paylaşılan bilgiler, oyunun çıkışı için uzunca süre bekleyeceğimizi gösteriyor.

Ubisoft tarafından geliştirilen The Division oyunları son yılların en başarılı oyun serilerinden biri olmasa bile yeni bir franchise yaratacak kadar başarılı oldu. Geçtiğimiz yıl duyurulan mobil oyun The Division Resurgance gibi yan oyunlarla bu franchise’ı büyütmeye devam eden Ubisoft, diğer yandan ana seriyi devam ettirmek için de çalışmalara başlamış durumda. Stüdyo, uzunca bir süredir gündemde olan The Division 3’ü, dün resmi olarak duyurdu. Oyunun aktif hazırlık sürecine geçtiği, ancak çıkışına hala uzunca bir süre olduğu açıklandı.

Öte yandan şirket The Division serisinin başına yeni bir isim getirdi. The Division ile ilgili projelerden bundan sonra Julian Gerighty sorumlu olacak. Dün resmi olarak duyurulan The Division 3 de Julian Gerighty öncülüğünde hazırlanacak. Bu serinin hayranları için iyi haber çünkü Julian Gerighty, The Division serisinin mimarlarından biri olarak tanınıyor.

2019 yılından çıkan The Division 2’nin üzerinden halihazırda dört yıl geçmiş olsa da, serinin bir sonraki oyunu için daha çok bekleyeceğiz gibi görünüyor. Çünkü Ubisoft, Gerighty’nin Star Wars Outlaws oyunundaki işleri bittikten sonra yeni The Division oyununa geçip, bu oyunu hazırlamak için yeni bir ekip kuracağını söylüyor. Outlaws önümüzdeki yıl çıkacağı için Gerighty’nin önümüzdeki yıldan önce yeni Division oyununa geçiş yapması zor görünüyor. Bu yüzden oyunu hazırlayacak ekibin toplanmasına bile daha aylar var diyebiliriz. Bu da The Division 3’ün en az birkaç yıl uzakta olduğu anlamına geliyor.

PlayStation 5 sahiplerine ücretsiz oyun müjdesi