Ubisoft, The Division için DLC yol haritasını açıkladı

div4

Tom Clancy’s The Division oyununun yapımcısı Ubisoft, video oyun dünyasında çok görülmeyen bir olaya imza atarak, The Division için 2016 boyunca yayınlanacak DLC’ler hakkında bilgi verdi.

Plana göre oyun çıktıktan kısa süre sonra iki ücretsiz DLC yayına girecek. Buna göre, Nisan ayında takım odaklı oyun için ücretsiz bir DLC yayınlanırken, Mayıs ayında ise Dark Zone’da yeni özelliklerin devreye girmesini sağlayacak bir DLC daha gelecek.

Oyunun ücretli DLC’leri ise Haziran ayında başlayacak. İlk ücretli DLC oyuncuları New York şehrinin altındaki tünellere götürecek. Kış aylarında ise oyuna daha zengin Survival özellikleri getirecek olan Last Stand DLC’si yayınlanacak.

div2

Öte yandan, oyun sadece DLC’lere bağlı olmayacak. Ubisoft oyunu sürekli canlı tutacak ve günlük olarak oyuna yeni görevler eklenecek. Ayrıca Dark Zone için de düzenli olarak yeni etkinlikler düzenlenecek. Dolayısıyla, oyun sürekli kendini yenileyecek ve geliştirecek. Oyuncular için, oyundaki görevler son bulmayacak, bölgedeki tüm görevleri bitirerek oyunun sonuna ulaşmak gibi bir sonuç mümkün olmayacak.

Yeni Call of Duty, Bloodlines Adını Taşıyabilir