Ubisoft ön siparişle The Division 2 alana oyun hediye ediyor

the division 2

Ubisoft kısa süre önce ön siparişe açılan The Division 2 için bir kampanya başlattı. Oyunu ön sipariş ile satın alanlar Ubisoft’un belirlediği üç oyundan birine ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

İlk The Division oyunu beklentilerin hayli altında kalmıştı. Bu durumun temel nedeni ise Ubisoft’un oyun eşi benzeri görülmemiş bir downgrade uygulamasıydı. Yani tanıtım videolarında gösterilen oyun ile PC ve konsollar için satışa sunulan The Division arasında görsel kalite açısından hiç bir benzerlik yoktu.

Haliyle bu durum oyun severleri Ubisoft’a mesafeli bir konuma getirdi. The Division’ın devam oyunu 15 Mart’ta raflardaki yerini alacak. Yapımcı ekip kısa süre önce The Division 2 için ön sipariş sayfasını kullanıma açmıştı. Fakat görünen o ki The Division 2 ön siparişler konusunda biraz sıkıntı yaşıyor.

The Divison 2 alana oyun bedava!

Oyun severler artık Ubisoft’un yayınladığı videolara bakarak oyun almamak gerektiğini öğrenmiş durumdalar. Haliyle The Division’ın devam oyunu ön siparişte beklentilerin altında kaldı.

Ön sipariş rakamlarını biraz daha üst seviyelere taşımak isteyen Ubisoft, geçtiğimiz gün başlattığı kampanya ile The Division 2’yi ön sipariş ile satın alanlara oyun hediye edeceğini duyurdu.

Eğer siz de Ubisoft imzası taşıyan bu oyunu ön sipariş ile satın almaya karar verirseniz Far Cry Primal, Watch Dogs 2 ya da Ghost Recon Wildlands oyunlarından birine ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Bu arada oyunun PC için yalnızca Epic Games Store ve Uplay’de satıldığını hatırlatalım.

Nintendo Switch için yeni oyunlar duyuruldu