The Batman filmi için yeni bir isim duyuruldu

the batman

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan The Batman filmi kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. İşte detaylar.

DC sinematik evreni için en önemli halkalardan biri olan The Batman filminin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Filmin fragmanı yayınlandığı için yapımında büyük aşama kaydedildiğini düşünebilirsiniz. Lakin durum tam olarak böyle değil.

Zira The Batman filminin hali hazırda 3’te 1’i bitirilmiş durumda. Yani filmin izleyici karşısına çıkabilmesi için önünde uzun bir yol var. Öyle ki hala filmin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Nitekim bu isimlerden birisi de Barry Keoghan oldu.

The Batman filmi için hala oyuncu duyuruluyor!

Film için duyurulan son isim olan Keoghan, James Gordon’un yardımcısı Stanley Merkel karakterini canlandıracak.

the batman filmi

Hali hazırda filmin kadrosunda bulunan diğer isimler ise şu şekilde: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone).

Bu arada The Batman filmi için yayınlanan ilk fragmanın hayli olumlu tepkiler aldığını da es geçmeyelim. Yönetmenliğini Matt Reeves’in yaptığı film için ilk yorumlar olumlu yönde. Elbette filmin tamamını görmeden fragmana göre yorum yapmak ne derece doğru orası da tartışılır.

Lakin Robert Pattinson’un Batman karakteri için uygun bir isim olduğu ilk fragmanla kanıtlanmış oldu diyebiliriz.

Filmin ilk fragmanını izlemek için tıklayın