The Batman filmi için ilk fragman yayınlandı

the batman

DC’nin merakla beklenen The Batman filmi için ilk fragman sonunda yayınlandı. İşte detaylar.

DC sinematik evrenini adeta sil baştan şekillendiriyor. Justice League ile bir hüsrana dönüşen sinematik evren için kilit film ise The Flash olacak. Flash filminde farklı Batman karakterlerinin bulunması bu yapımın yeni DC sinematik evreninin temeli olarak gösteriliyor. Muhtemelen Flash zamanda bazı oynamalar yapacak ve DC sinematik evreni de The Batman filmine bağlanmış olacak.

Bilindiği üzere DC baş rölünde Alacakaranlık serisi ile ünlenen Robert Pattinson’un yer aldığı yeni bir Batman filmi hazırlıyor. Hali hazırda filmin yüzde 30’u bitmiş durumda. Salgın nedeniyle çekimlerine ara verilen filmin önümüzdeki aylarda hızlı bir şekilde bitirilmesi planlanıyor.

The Batman filmi için merakla beklenen fragman yayınlandı

Sinemaseverlerin asıl merak ettiği şey ise Robert Pattinson’un Batman kıyafeti içerisinde nasıl duracağıydı. Nitekim hafta sonu düzenlenen DC FanDome etkinliğinde bu detay açıklığıa kavuştu.

The Batman filmi için hazırlanan ilk fragman DC FanDome etkinliğinde yayınlandı. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Az önce de belirttiğimiz üzere filmin şu anda sadece yüzde 30’u tamamlanmış durumda. Ayrıca fragmandan hikaye hakkında birşeyler anlamak da son derece güç. Bildiğimiz tek şey Batman’in hikayesine sil baştan tanıklık etmeyecek oluşumuz. Bu olumlu bir durum.

The Batman büyük bir aksilik daha yaşanmazsa 1 Ekim 2021 yılında izleyiciyle buluşmuş olacak.

Batman Gotham Knights duyuruldu