2022 iPad Air modellerinde LCD tercih edilecek: Katlanabilir cihaz sürprizi

ipad air

2022 iPad Air modelleri ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu detaylardan birisi de ekranlar hakkında. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılara birlikte göz atalım.

2022 iPad Air büyük heyecan uyandırdı. Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple yeni modeller üretmeye devam ediyor. Genel olarak bakıldığında bu modellerde pek fazla yeniliklere yer vermediği görülüyor. Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa şirket yeni iPad Air modellerinde standardı bozmayacak.

Genellikle LCD teknolojisi kullanmaya meyilli olan Apple şirketi performans ve maliyet dengesi açısından dikkatli davranmaya çalışıyor. Bu nedenle OLED ekran tercih etmeyeceğini söyleyebiliriz. Ağırlıklı olarak tercihleri LCD teknolojisi olacak.

2022 iPad Air modellerinde ekran aynı kalacak

Apple bir sonraki cihazı ile ilgili böyle bir karar almışken ortaya mini LED iddiaları atıldı. Ancak bunun da doğru olmadığı ortaya çıkmış oldu. 14 ila 16 inç boyutlarındaki MacBook Pro modellerine belki de ilerleyen dönemlerde mini LED uygulanabilir. Ancak bunun için net konuşmak doğru değil.

2022 iPad Air

Apple analistleri tarafından yapılan açıklamalara göre katlanabilir cihazlar da gündemde. Özellikle 3 yıl içerisinde bu cihazların çıkacağına inanılıyor. Ancak mevcut bazı sorunlar nedeniyle bu 5 yıla sarkabilir. Söz konusu Apple olunca bu kadar net konuşmak doğru değil. Firma genellikle herhangi bir proje ayakları tam olarak yere basınca uygulamaya geçiyor. 2022 iPad Air geride kaldı.

Yeni iPad Air tanıtıldı! İşte Türkiye fiyatı

Önümüzdeki yıllarda Apple markasının tablet ve cihazlarda hem yeni ekranlar hem de tasarımlar denediğini görebiliriz. Mesela yıllardır devam eden iPhone çentik tasarımı değişebilir. Peki siz yeni Apple modellerinden neler bekliyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.