Tesla Model 3 Project Highland sızıntısı, yenilenmiş bir sportif tasarımı ortaya koyuyor

Tesla Model 3'ü yeniden tasarlıyor

Tesla bir süredir Model 3’ü güncellemekle meşgul. İşte ortaya çıkan yeni bir görsel aracın yeni hali hakkında önemli fikirler veriyor.

Tesla Model 3 Project Highland sızıntısı, yenilenmiş bir sportif tasarımı ortaya koyuyor. Birkaç ay önce Tesla, Model 3’ün yenilenmiş bir versiyonu üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Ancak resmi olarak piyasaya sürülmeden önce, şirketin Model 3 Project Highland olarak adlandırılan çalışması sızdırıldı ve yenilenmiş elektrikli araca bir bakış atmamıza olanak sağladı.

tesla

Bilinmeyenler için, Model 3 yenilemesi, ” Project Highland” kod adını taşıyor. Yaklaşan EV’nin birçok değişiklik ve yenileme ile gelmesi bekleniyor. Bu güncellemeler, aracın bilgi-eğlence sisteminden harici tasarımına kadar değişebilir. Şu anda, Amerikan otomobil üreticisinin Proje Highland’ı bu yılın üçüncü çeyreğinde başlatması bekleniyor. Son zamanlarda, yeni EV ABD’de görüldü ve son görüntüleme yenilenmiş aracın tasarımının daha fazlasını ortaya çıkarıyor.

Tesla 137 milyon dolarlık ırkçılık davasını ucuza getirdi

Tesla Model 3 Project Highland sızıntısı, yenilenmiş bir sportif tasarımı ortaya koyuyor

Bir Reddit kullanıcısı, iddia edilen Model 3 Project Highland’ın ilk doğru görüntüsünü sundu. Bu görüntüye bakarak, aracın bazı kısımları hala kaplı olsa da yenilenmiş modelin ön kısmını görebiliriz. Hemen fark edilebilen değişikliklerden biri farlar. Yeni nesil Model 3’ün far tasarımı Tesla Roadster veya hatta Model S ile benzerlik gösteriyor.

Tesla, ABD ve Avrupa'da EV fiyatlarını düşürdü

Farlar daha ince ve şu an satın alınabilen sürümle karşılaştırıldığında daha spor bir görünüm sunuyor. Başka bir dikkat çeken nokta, sis farlarının olmamasıdır. Bunun yanı sıra, ön tamponun da değiştiği görülüyor. Tesla Model 3 Project Highland sızıntısı, yenilenmiş bir sportif tasarımı ortaya koyuyor.

Xiaomi yeni AirFryer modeli ile dikkatleri üzerine çekti