Infinix InBook serisi fiyat performans odaklı cihazlar sunuyor!

InBook Y1 Plus

Son zamanlarda artan bilgisayar fiyatları, kullanıcıları daha uygun fiyatlı modellere yöneltti. İşte yakın zamanda tanıtılacak olan yeni bir fiyat performans odaklı dizüstü bilgisayar modeli.

Infinix InBook serisi, en son eklenen 10. nesil i3 işlemci ve FHD+ ekranı ile InBook Y1 Plus ile tüketiciler arasında önemli bir popülerlik kazandı. Marka son duyurusunda, serinin daha uygun fiyatlı bir modeli olan InBook Y1 Plus Neo’yu tanıtacağını açıkladı. Yeni dizüstü bilgisayar önümüzdeki hafta tanıtılacak ve fiyatı 300 doların altında olacak.

InBook Y1 Plus

Resmi açıklamaya göre, Infinix InBook Y1 Plus Neo 19 Nisan’da ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürülecek. Dizüstü bilgisayar ülke genelinde Flipkart üzerinden satışa sunulacak ve raporlara göre 300 doların altında fiyatlandırılacak. Referans için, InBook Y1 Plus, 8GB + 128GB varyantı için 390 dolar fiyatla satışa sunuluyor.

InBook Y1 Plus 2

Infinix InBook serisi fiyat performans odaklı cihazlar sunuyor!

Yaklaşan dizüstü bilgisayarın teaser’ları, hafif alüminyum alaşımlı gövdesi ve ince çerçeveleri ile premium tasarımını vurguluyor. Infinix ayrıca InBook Y1 Plus ile karşılaştırılabilir 250 nit pik parlaklığı ve etkileyici bir %82 ekran gövde oranı sunan 15,6 inç bir ekranla donatıldığını doğruladı. Dizüstü bilgisayar, çift 2W hoparlöre sahip olacak ve 45W tip-c şarjı destekleyen 40W bir batarya tarafından güçlendirilecek, böylece sadece bir saatte% 75’e kadar şarj edilebilecek.

InBook Y1 Plus 1

Ek olarak, teaser, InBook Y1 Plus’taki gibi 8GB RAM + 256GB veya 8GB RAM + 512GB depolama seçenekleri olasılığına işaret eden 512GB’a kadar depolama sunacağını belirtiyor. Açıkça belirtilmese de, teaser “Intel Core işlemci”den bahsediyor, bu da yeni modelin öncüsü gibi 10. nesil i3 işlemciye sahip olabileceğini düşündürüyor. Infinix InBook serisi fiyat performans odaklı cihazlar sunuyor!

Xiaomi Smart Band 8 kolye olarak takılabilecek!