Xiaomi 13 Ultra fotoğraf konusunda rakipsiz olacak

xiaomi 13 ultra

Üst kalite fotoğraf ve video çekimine önem verenlerin merakla beklediği Xiaomi 13 Ultra modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Xiaomi 13 Ultra fotoğraf konusunda rakipsiz olacak. Xiaomi, farklı fiyat aralıklarında model sunarak kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunan bir akıllı telefon üreticisidir. Bu doğrultuda, Çinli teknoloji devi yakın zamanda Redmi Note 12 Turbo modelini piyasaya sürdü ve şimdi de en üst seviye amiral gemisi olan Xiaomi 13 Ultra’nın piyasaya sürülmesine gün sayıyor. Son günlerde CEO ve kurucu Lei Jun, Weibo’daki bir paylaşımında cihazın daha çok bir nokta ve çek kamera alternatifi gibi işlev görmesini sağlayacak bir kamera kavrama aksesuarıyla ilgili ipuçları verdi.

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra, gelişmiş kamera sistemiyle akıllı telefon piyasasında önemli bir yer edinirken, şirketin son gönderisi, akıllı telefon fotoğrafçılığını yeniden tanımlayabilecek yenilikçi bir aksesuarı işaret ediyor. Xiaomi CEO ve Kurucusu Lei Jun’un Weibo’da paylaştığı bir kamera kavrama aparatı, kullanıcıların Xiaomi 13 Ultra‘yı daha ergonomik olarak deneyimlemesine olanak tanıyabilir.

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra fotoğraf konusunda rakipsiz olacak

Xiaomi, akıllı telefon fotoğrafçılığında sınırları zorlamaya devam etti ve yaklaşan Xiaomi 13 Ultra da bu geleneği sürdürmeyi amaçlıyor. Dikkat çekici bir kamera kurulumuna sahip olan cihazın, değişken diyaframı olan 1 inç Sony IMX989 sensörü dahil olmak üzere dört arka kameraya sahip olması bekleniyor.

xiaomi 13 ultra

Heyecana heyecan katan bir gelişme olarak Xiaomi, yaratıcı bir pazarlama taktiği olabileceği bir olasılık olmasına rağmen, Lei Jun’un paylaşımı, aksesuarın Xiaomi 13 Ultra’nın kamera benzeri görünümünü ve işlevselliğini artırmak için tasarlandığını gösteriyor. Kavrama özel bir deklanşör düğmesi de içeriyor, böylece fotoğraf çekme deneyimi daha da kolaylaştırılıyor.

Rusya VPN servislerine savaş açtı