Tesla kamerası büyük yalanı ortaya çıkardı: Bu adam tam bir dolandırıcı

Elon Musk, Tesla Roadster'ın 2023'te geleceğini duyurdu

Tesla kamerası büyük yalanı ortaya çıkardı ve akıllara durgunluk veren bir olay başladı. Yapılan incelemelerde Tesla kamerası işe yaradı. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Tesla kamerası büyük yalanı gösterdi. Sürücüsüz araç teknolojisi her geçen yıl çok daha büyük bir gelişme kaydediyor. Bildiğiniz üzere Tesla şirketinin esas hedeflerinden birisi de otonom araçlar üretmek. Bu araçların hiçbir şekilde sürücü olmadan kullanılması amaçlanıyor. Ancak her şey bu kadar toz pembe değil. Bu tür otomobiller bazı ilginç kazalara karışabiliyor.

Dünyanın en büyük otomotiv devleri içerisinde yer alan Tesla bazen tuhaf haberlere konu olabiliyor. Geçtiğimiz aylarda sürücüsüz seyir özelliği nedeniyle Tesla aracı kazaya karışmış ve 2 kişinin ölümüne neden olmuştu. Şimdi ise ortaya atılan bir iddiaya göre Tesla aracı bir adama çarptı.

Tesla kamerası büyük yalanı net bir şekilde ortaya çıkardı

Tesla kullanıcısı olan bir sürücü geriye doğru gelirken 47 yaşındaki bir adama çarptığını düşündü. Araç sahibi hiçbir şekilde durmadı ve yoluna devam etti. ilk etapta bunun acımasız bir sürücü kaynaklı kaza olduğu düşünülebilir. Ancak Tesla kamera kayıtlarına bakıldığında sadece kocaman bir yalan ortaya çıkıyor.

47 yaşındaki bu adam bacak ve boynundan yaralandığını söyledi. Tesla aracının kamera kayıtlarına bakıldığında polislerin ilginç bir detay bulduğu görülüyor. Buna göre adam kendisini kasıtlı olarak yere attı. Yani burada Tesla aracının herhangi bir suçu yoktu. Böylece sürücünün tamamen suçsuz olduğu ortaya çıktı.

Tesla uygun fiyatlı otomobil üretecek: Düşük fiyatlı otonom araç

Videoya bakıldığında adamın gerçekten de adeta bir profesyonel oyuncu gibi davrandığı görülüyor. Peki siz yaşanan bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz?