Tesla araçlarında yeni özellik kullanılacak: Bu seferki farklı

Tesla otonom sürüş özelliği

Tesla araçlarında yeni özellik kullanılması amaçlanıyor. Bu yeni özelliğin birçok güncelleme sağlayacağı ifade ediliyor. Hadi gelin konuyla ilgili merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Tesla araçlarında yeni özellik için düğmeye basıldı. Hem Android hem de iOS uygulaması için son güncellemeler paylaşıldı. Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara baktığımızda yeni güncelleme sayesinde araç sahiplerinin bazı uyarıları rahatlıkla görebileceği ifade ediliyor.

Tesla araçlarında yeni özellik

Tesla müşterilerine sık sık bilgilendirme yapılıyor. Ancak bu bilgilendirme bazen yeterli olmuyor. Mesela geri çağırma uyarıları bu konuda oldukça iyi bir örnek. Araç sahipleri için gerçekleştirilen geri çağırma uyarıları artık Tesla ekranında görülebilecek.

Tesla araçlarında yeni özellik kullanıma hazır

Elektrikli otomobil devleri bazen istenmeyen problemler ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu tür problemleri atlatmak için yapılması gerekenler biraz zorlu olabiliyor. Mesela araçlar için geri çağırma uyarısı yapılıyor. Bu geri çağırma ile birlikte düzeltilen bütün araçlar daha güvenli şekilde sürücülere veriliyor.

Tesla araçlarında yeni özellik

Tesla tarafından getirilen yeni özellik ise tam olarak bununla ilgili. Tesla 4.9 sürümü ile birlikte servis menüsünde bazı değişiklikler yapıldığı ifade edildi. Bu yeni değişikliğin araçların çok daha güvenli hale gelmesini sağlayacağı ifade ediliyor. Geri çağırma ve servis uyarıları ile birlikte sürücüler hemen araçlarını gönderebilecek.

Elektrikli otomobillerde kronik problemler görülebiliyor

Elektrikli otomobillerde ne yazık ki bazı kronik problemler ortaya çıkabiliyor. Tesla bu tür problemler karşısında başarılı sınavlar veriyor. Ancak bunun yeterli olabilmesi için sürücülerin hemen araçlarını göndermeleri büyük öneme sahip.

Tesla Model Y aniden alev aldı: Elektrikli araçlar güvenli değil mi? (Video)

Peki siz gelen bu yeni özellik ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden konu ile ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.