Terminator Resistance için yeni oynanış videosu

maxresdefault 29

Teyon ve Reef Entertainment işbirliğiyle geliştirilen Terminator Resistance için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Geçtiğimiz gün düzenlenen EGX 2019 etkinliğinde Terminator Resistance için de önemli bilgiler paylaşıldı. Etkinlikte oyun canlı olarak deneyimlendi. Böylece merak edilen oynanış dinamikleri de ortaya çıkmış oldu.

Teyon ve Reef Entertainment işbirliğiyle geliştirilen oyun büyük bir aksilik yaşanmazsa 15 Kasım’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini almış olacak.

Terminator Resistance, zaman dilimi olarak ilk iki filmle paralel bir konuma sahip olacak. Kıyamet Günü’nden yaklaşık olarak 30 yıl sonrasında geçecek olan yapımda Skynet’in hedefi haline gelen Jacob Rivers isimli bir askeri kontrol edeceğiz.

Dilerseniz oyun için yayınlanan oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

terminator resistance 1

Açık konuşmak gerekirse oyunun öyle ahım şahım göründüğünü söylemek pek mümkün değil. Özellikle diyalog sırasında yapay zekanın donuk hali gözlerden kaçmıyor. Oyunun genel olarak saklanma ve hackleme mantığı üzerine kurulduğu da inkar edilemez bir gerçek. Dileriz oyunun tamamı, bu oynanış videosundaki gibi aksiyondan uzak değildir.

Death Stranding en iyisi olacak