Anthem için 20 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

anthem

Electronic Arts ve Bioware işbirliğiyle geliştirilen Anthem için 20 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Anthem, ilk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 interaktif oyun ve eğlence fuarında karşımıza çıktmıştı. Electronic Arts ve Bioware işbirliğiyle geliştirilen yapım için kısa bir tanıtım videosu yayınlanmış ve oyun hakkında bilgi verilmişti.

Bu sene gerçekleşen E3 etkinliğinde ise, Anthem’le ilgili daha fazla detay paylaşıldı. 22 Şubat’ta PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak satışa sunulacak olan yapım, co-op aksiyon dinamikleriyle ön plana çıkıyor.

Anthem için 20 dakikalık oynanış videosu

Bioware imzası taşıyan yapım, bizleri insanlığın son demlerini yaşadığı kurgusal bir dünyaya götürüyor. Karanlık bir grubun insanlığın sonunu getirmek için planlar yaptığı bu dünyada, Freelancer’lar olarak tabir edilen askeri bir birliğin üyesi olarak oyuna adım atıyoruz.

Freelancer’lar yüksek teknoloji ürünü zırhları ile insanlığı, tüm kötülüklere karşı savunmaya and içmiş bir grup olarak karşımıza çıkıyor.

4 kişiye kadar co-op desteği veren oyunda, arkadaşlarımızla bir takım oluşturup, tüm hikaye modlarını bu takım ile oynama şansına erişeceğiz. Aynı zamanda, The Division’da olduğu gibi belli görevler için o anda oyunda online olan kişilerden de yardım talebinde bulunabileceğiz.

Kısacası Anthem, tek başınıza oynayıp zevk alacağınız bir yapım olmaktan çok uzak. Fakat arkadaş çevrenizle oynadığınızda oldukça keyifli vakit geçireceğiniz de kesin diyebiliriz.

Yaz tatili için film önerisi – 2018