Tenet filmi için final fragmanı yayınlandı

tenet filmi

Bu yılın en bomba filmlerinden biri olan Tenet için son fragman yayınlandı. İşte Tenet filmi için yayınlanan final fragmanı.

Christopher Nolan’ın yeni yapımı Tenet meşakkatli bir sürecinin ardından nihayet izleyicilerle buluşacak. Malum koronavirüs süreci yüzünden pek çok filmin vizyon tarihi ertelenmişti. Nitekim bu kapsamda Tenet de ileri bir tarihe gün vermişti.

Nolan filmin daha fazla gecikmesini istemedi ve Tenet’in 26 Ağustos itibariyle gösterime gireceğini belirtti. Zaten bu tarih daha önceden yapımcı stüdyo tarafından da açıklanmıştı.

Tenet filmi için bomba gibi fragman

Nolan’ın son filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Dilerseniz bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dürüst olmak gerekirse Tenet’te tempo hiç düşmeyecek gibi görünüyor. Zira fragmanda bile farklı sahnelerde sürekli aksiyon dozajının üst seviyelerde olduğunu görüyoruz.

tenet

Bu arada dip not olarak belirtelim. Nolan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.

Genel itibariyle filmin oyuncu kadrosunun son derece sağlam olduğu söylenebilir. Tenet filmi için daha önce 18 farklı mecra inceleme yapmıştı. Bu incelemelerin ortalaması ise 70 civarında. Yani Tenet muhteşem bir film ya da başyapıt olmasa da ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip.

Tenet, 26 Ağustos’ta ülkemizde de vizyona girecek. Tabi ki sinema salonları açık kalmaya devam ederse.

Ben Affleck tekrardan Batman rolünde