Angry Birds filminin fragmanı yayınlandı!

angry birds sinema filmi

Mobil cihazların en sevilen oyunlarından biri olan Angry Birds, sinema filmi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Angry Birds animasyon filminin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanı izlemek için haberimize bekliyoruz.

angry-birds-sinema-filmi

Mobil cihazların en popüler oyunlarından biri olan Angry Birds, sinema filmi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İlk olarak 2009 yılında iOS platformu için geliştirilen Angry Birds oyunu daha sonra Android için de geliştirilmişti. 2015 yılına kadar onlarca farklı versiyon ile karşımıza çıkan oyun son olarak geçtiğimiz aylarda yenilendi ve Angry Birds 2 olarak karşımıza çıktı.

Oyunların sinema filmine uyarlanmasının örneklerini daha önce görmüştük ancak ilk kez bir mobil oyun sinema filmine uyarlandı. Yapımcılığı Sony tarafından üstlenilen film bir animasyon olarak karşımıza çıkacak. Angry Birds animasyon filminin ilk fragmanı ise yayınlandı. Sony’nin YouTube kanalında yayınlanan film, 2016 yılında vizyona gerecek. 13 Mayıs 2016 tarihinde Amerikada, 20 Mayıs tarihinde İngilterede ve 9 Haziran 2016 tarihinde ise Avustralya’da sevenleri için vizyona girecek. Filmin Türkiye’de de vizyona girmesi bekleniyor. Fragmanı hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde bekliyoruz.

Android’li ilk telefon 7 yaşında!