Gear S4 ne zaman çıkacak? İşte yanıtı!

gear s4

Samsung’un yeni akıllı saat modeli Gear S4 sonunda görücüye çıkıyor. Peki Güney Koreli teknoloji devi, yeni akıllı saatini ne zaman satışa sunacak? İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Samsung şu aralar yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 üzerine yoğunlaşmış durumda. Malum Note 9’un tanıtım etkinliği 9 Ağustos’ta gerçekleşecek. Bu tarih artık bir sır olmaktan çıkmış durumda. Fakat sızdırılan son bilgilere bakacak olursak, 9 Ağustos’ta karşımıza çıkacak olan Samsung imzalı tek cihaz Note 9 olmayacak. Keza Güney Koreli teknoloji devinin aynı tarihte yeni Gear S4 modelini de tanıtması bekleniyor.

Gear S4, Note 9 ile birlikte tanıtılacak

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan ECC raporlarına göre, Gear S4’ün geliştirme aşaması tamamlanmış durumda. Hatta saatin satışa hazır olduğunu söylemek de pek yanlış olmayacaktır.

Güney Kore kaynaklı bazı bilgilere göre, Samsung yeni akıllı saat modelini Galaxy Note 9 etkinliği esnasında tanıtacak. Zira bu durum kulağa son derece mantıklı geliyor. Tüm teknoloji dünyasının odaklanacağı bir etkinlik, yeni akıllı saat modelinin tanıtılması için benzersiz bir fırsat.

Peki Gear S4 ile ne gibi yenilikler gelecek? Açık konuşmak gerekirse, bu konu hakkında şimdiye kadar sızdırılmış önemli bir bilgi bulunmuyor. Tek bildiğimiz şey saatin yeni bir yonga seti ve daha büyük bir batarya ile geleceği. Diğer ayrıntılar muhtemelen önümüzdeki günlerde netleşecektir.

Sony, Türkiye’den çekiliyor


Yorumlar kapatıldı.