Telltale Games Yeni Sürpriz Peşinde!

Telltale Games Yeni Surpriz Pesinde

Geçtiğimiz haftalarda Game of Thrones ve Tales from the Borderlands serilerine başlayan Telltale Games yeni bir sürpriz peşinde.

Yapacağı sürpriz hakkında açıklama yapmaya hazırlanan başarılı oyun stüdyosu oyun camiasını meraklandırdı.

Telltale Games Yeni Surpriz Pesinde!

Telltale Games şirketinin PR direktörü Job Stauffer, mikroblog sitesi Twitter aracılığıyla yaptığı gizemli açıklamalarla sektörde heyecan yarattı. Aşağıdaki yer verdiğimiz tweet ile Noel tatili öncesinde çok gizli ve sürpriz bir duyuru yapabileceklerini söyleyen Stauffer, sonrasında bu duyurunun 2014 yılında yaptıkları hiçbir işle direkt olarak ilgili olmadığını söyleyerek insanların heyecanını arttırdı. Tabii burada direkt kelimesi kullanıldığında kafalar biraz karıştırıyor, ancak beklenen tarzda bir oyun ortaya çıkmayabilir.

 

Bunlarla yetinmeyen Stauffer aynı zamanda esprili bir dille bu duyurunun Telltale Games ve bir başka oyun geliştiricisi ile ortak bir çalışma olacağının da sinyalini verdi. Kendi türlerindeki oyunları kendi ekipleriyle gayet başarılı bir şekilde ortaya çıkaran şirket, farklı bir oyun stüdyosuyla anlaştığı belirtilince ortaya çok farklı bir oyun çıkacak gibi görünüyor.

 

Şimdi gözler şirket tarafından gelecek olan resmi açıklamaya odaklanmış durumda.

Dark Souls Steam’e Geçiş Yaptı!