Tales from the Borderlands’ten Yeni Görüntüler

Tales from the Borderlandsden Yeni Görüntüler

Telltale Games ve Gearbox Software stüdyolarının ortaklığıyla geliştirilen Tales from the Borderlands’ten yeni görüntüler yayınlandı.

Gearbox Software stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyunseverlere eşsiz bir aksiyon/FPS deneyimi sunan Borderlands serisi, Telltale Games ortaklığıyla hazırlanan yeni bir oyunla devam edecek. Seride daha önce yayınlanan oyunlardan farklı bir yapıya sahip olacağı belirtilen Tales from the Borderlands, hikaye odaklı bir oyun olacak ve bölümler halinde oyunseverlere sunulacak.

Tales from the Borderlands (2)

Daha önce The Wolf Among Us ve The Walking Dead gibi popüler oyunların da yapımından da sorumlu olan Telltale Games tarafından geliştirilmekte olan Tales from the Borderlands‘in yapım aşaması devam ederken, oyundan yeni içerikler de oyunseverlerle paylaşılmaya devam ediyor. Borderlands 2’deki olayların sonrasında geçen ve iki farklı ana karaktere sahip olan oyundan yayınlanan yeni görüntülerde, bu iki karakteri görme şansı yakalıyoruz. İlk bölümü önümüzdeki aylarda yayınlanması beklenen oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça yeni görüntülerin de ortaya çıkması bekleniyor.

Tales from the Borderlands (3)

Lords of the Fallen, Dark Souls 2′den Farklı Olacak