Telltale Games Şimdi de Batman’e El Atıyor

batman

Daha önce The Walking Dead ve Game of Thrones’u oyun haline getiren Telltale Games stüdyosu, şimdi de yeni bir Batman oyunu geliştirdiklerini duyurdu.

Sevilen çizgi roman kahramanı Batman, Arkham serisiyle birçok oyunseverin gönlünü kazanmayı başarmıştı. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Arkham serisi, bu yıl çıkan Batman: Arkham Knight ile birlikte en azından şimdilik sona erdi. Ancak çok geçmeden yeni bir Batman serisi karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Telltale Games stüdyosu bugün bir açıklama yayınlayarak, yeni bir Batman oyunu geliştirmek için Warner Bros ile birlikte çalıştıklarını duyurdu.

batman

Geliştirdiği bölümlük, hikaye odaklı oyunlarla tanınan Telltale Games stüdyosu, daha öncede The Walking Dead, Game of Thrones ve Borderlands gibi sevilen serileri başarıyla oyuna dönüştürmüştü. Telltale Games’in Batman oyunu da daha önceki oyunları gibi bölümler halinde yayınlanacak. Oyunun konusu şimdilik pek bilinmese de, yeni Batman oyununun aksiyondan çok karakterlere ve tercihlerle ilerleyen hikayeye odaklanacağını söylemek mümkün. Xbox One, PlayStation 4 ve PC’ye yönelik olarak geliştirilen yeni Batman oyunu, önümüzdeki yıl çıkacak. Kesin çıkış tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Apple ve Google, Microsoft’tan Daha Yenilikçi