Telegram premium üyelik geliyor

Telegram üzerinden siber suç faaliyetlerinde keskin bir artış görüldü!

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram daha fazla gelir için yeni yollar test ediyor gibi görünüyor.

Telegram premium üyelik geliyor. Telegram’ın iOS uygulaması için beta test kullanıcıları, ilk olarak Android Police tarafından tespit edilen 8.7.2 sürümünde yeni bir şey fark etti: yalnızca “Telegram Premium’a abone olarak” açabileceğiniz yeni bir çıkartma seti ve tepki emojisi.

Telegram premium üyelik

Telegram Premium, elbette henüz mevcut değil ve Telegram, konuyla ilgili yorum taleplerine henüz bir yanıt vermedi. Ancak şu anda, Telegram‘ın TestFlight yapılarına ve Test Sunucusuna erişimi olan kullanıcılar, birbirlerine kalp patlaması ve uçan hayalet tepkileri, o sevimli baloncuklu sarı ördeğin dayanılmaz derecede üzgün olduğu bir çıkartma ve birkaç yeni şey daha gönderebiliyor. Ve öyle görünüyor ki, nihayetinde, bu mesajların alıcıları bile onları görmek için Telegram Premium‘a ihtiyaç duyacak; abone olmayan bir kişiye üzgün bir ördek gönderdiğinizde bu kişiler uygulamaya kaydolmaları için bir uyarı alıyorlar.

Telegram premium üyelik

Telegram premium üyelik geliyor

Premium’un ne kadar olacağı, ne zaman (veya daha geniş çapta kullanıma sunulacağı) ve diğer hangi özelliklerin aboneliğin bir parçası olabileceği hakkında henüz bir bilgi yok.

Telegram premium üyelik

Ama böyle bir abonelik Telegram‘dan uzun zaman sonra geldi. Kurucu Pavel Durov, 2020’nin sonlarında WhatsApp gibi satılmamak veya diğer birçok mesajlaşma uygulaması gibi kaybolmamak için “Telegram gelecek yıldan itibaren gelir getirmeye başlayacak” demişti. Platformun büyük kanallarında reklam vermek için bir plan yapıldı ve Telegram’ın “iş ekipleri veya uzman kullanıcılar için bir bedeli olacak bazı yeni özellikler ekleyeceğini” söyleniyordu.

WhatsApp yeni güncelleme için kolları sıvadı