Telegram kullanıcı sayısı rekor kırdı: Herkesin gözü burda

Telegram kullanıcı sayısı

Telegram kullanıcı sayısı tahmin edilemeyecek kadar büyük bir sürpriz yarattı. Telegram, 2022’de dünya çapında en çok indirilen 5 uygulamadan biri oldu ve aylık 700 milyon aktif kullanıcıya sahip.

Telegram kullanıcı sayısı yıldan yıla artıyor. Bunu finansal rapordaki grafikten görebiliriz. Üstelik şirketin büyümesi yalnızca bireysel tavsiyelerden kaynaklanmaktadır. Telegram hiçbir zaman reklamlar için ödeme yapmadı. Şirketin bu yönüyle Apple ile bir benzerliği bulunuyor. Elbette Apple’ın çok fazla reklamı var ama Samsung ile karşılaştırırsak, Apple’ın çok fazla reklamı olduğunu söylemek imkansız.

Telgraf kullanıcı sayısı sürekli arttı

Telegram roket hızında büyümeye devam ederken, pek çok kullanıcı takımı desteklemek istediğini ifade etti. Telegram, özel ek özelliklere erişmenizi sağlayan premium bir abonelik başlattı. Uygulama bununla çok şey anlatmış oldu.

Telegram kullanıcı sayısı

Bu, dünyanın en ilgi çekici mesaj şirketine ücretsiz erişimi korurken, kullanıcıların uzun yıllardır istediği tüm kaynak ağırlıklı özellikleri sunmasına olanak tanıyacak. Elbette WhatsApp ücretsizdir. Ancak bazı verilerin çalındığını gördükten sonra o kadar güvenli olduğunu söyleyemeyiz.

İleti Uygulamalarının yüksek düzeyde güvenli olması gerekir

Tüm şirketler, özellikle bazı hırsızlık vakalarından sonra yüksek güvenliğe ihtiyaç duyuyordu. Bu arada WhatsApp’ın gerçeğe dönüştürdüğü bazı durumlar nedeniyle herkes veri güvenliğinden korkar hale geldi. Kimse özel hayata ilişkin verileri kaybetmek istemez. Bu durumda Telegram’ın yıllık olarak büyüme sağlayabileceğini söyleyebiliriz.

Telegram kullanıcı sayısı premium üyelik sayesinde artabilir ve bu üyelik yeni özelliklere sahiptir. 4 GB Yüklemeler, Daha Hızlı İndirmeler, İkiye Katlanan Limitler, Sohbet Yönetimi ve Reklamsızlık. Telegram’ın premium abonelikte sahip olduğu şey bu. Telegram premium hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen fikirlerinizi yorum kısmında belirtiniz.

Samsung ve Apple ikiz mi olacak? Zor bir soru