Teknolojide gelecek hafta – 17 Ekim/23 Ekim

21 1

Teknolojide gelecek hafta teknoloji dünyasında önemli gelişmeler yaşanacak. Birçok firma düzenleyeceği lansmanlarla kullanıcılarına yeni ürünler tanıtacak.

Teknolojide gelecek hafta yılın en yoğun dönemlerinden biri olacak. Teknoloji devleri AppleGoogle ve Samsung yeni etkinlikleri ile kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Teknolojide gelecek hafta

Apple Unleashed Etkinliği – 18 Ekim

Apple, 18 Ekim Pazartesi günü Unleashed etkinliğiyle bir hafta sürecek etkinlikler dizisini başlatıyor. Etkinliğin, Apple M1 çipinin daha güçlü bir sürümüyle güçlendirilecek olan yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayarların lansmanı için olduğuna inanılıyor. Apple M1X olarak adlandırılması beklenen yonga setinin yeni bir Mac Mini’ye de güç vereceği bildiriliyor.

Teknolojide gelecek hafta

Pixel Fall Etkinliği – 19 Ekim

Merakla beklenen Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, 19 Ekim Salı günü duyurulacak. Pixel Fall etkinliği yeni Pixel 6 telefonlar için ama Google’ın diğer ürünlerini duyurma ihtimalimiz yüksek.

Teknolojide gelecek hafta

Realme lansman etkinliği – 19 Ekim

Realme 19 Ekim’de Çin’de bir etkinlik düzenleyecek . Lansman etkinliği Realme Q3’ler için ama aynı zamanda Çin pazarı için ilk akıllı saati olan Realme T1’i piyasaya sürmesi bekleniyor.

Teknolojide gelecek hafta

Galaxy Unpacked Bölüm 2 – 20 Ekim

Samsung, birkaç gün önce 20 Ekim Çarşamba günü için planlanan bir lansman etkinliği olduğunu duyurduğunda bizi bir sürprizle vurdu . Büyük duyurunun One UI 4 için olması bekleniyor ancak Samsung tarafından dün YouTube’da yayınlanan bir teaser, katlanabilir cihaz duyurusuna da işaret ediyor.

Redmi Smart TV X 2022

Redmi Smart TV X 2022 – 20 Ekim

Redmi, 20 Ekim Çarşamba günü piyasaya yeni bir akıllı TV çıkaracak. Smart TV X 2022, 2019 Redmi Smart TV X uygun fiyatlı premium TV’sinin halefidir. Yeni modelin birinci sınıf özelliklere, ancak mütevazı bir fiyat etiketine sahip olmasını bekliyoruz.

Huawei Nova 9

Huawei Nova 9 – 21 Ekim

Huawei, Nova 9 serisini 21 Ekim’de Avrupa’ya getiriyor. Nova 9 serisi, Snapdragon 778G işlemci tarafından desteklenen Eylül ayında Çin’de piyasaya sürüldü. Önümüzdeki hafta Avrupa’da piyasaya çıktıklarında 5G desteği de olmayacak.

Yeni OPPO Reno7 Kasım ayında piyasaya sürülecek