Google 29 Ekim’de ne duyuracak?

google 29 ekim etkinligi

Teknoloji devi Google, basın mensuplarına bir davetiye dağıttı. Davetiyede 29 Ekim tarihi işaret ediliyor. Peki ama Google 29 Ekim’de ne duyuracak? İhtimaller ve davetiye içeriği için haberimize bekliyoruz.

google-29-ekim-etkinligi

Eylül ve Ekim ayı teknoloji dünyası için oldukça hareketli geçti. Önce IFA 2015, ardından Apple etkinliği, HTC ve yeni Nexus’lar derken çok sayıda yeni akıllı telefon karşımıza çıktı. Şimdi ise Google, 29 Ekim tarihini işaret ediliyor. Peki ama 29 Ekim’de Google ne duyuracak? Davetiye ortada ancak Google’dan beklenilen önemli bir yenilik var mı?

“The playground is open.” Şeklinde bir slogan ile basın mensuplarına dağıtılan davetiye 29 Ekim tarihini işaret ediyor. Türkiye saati ile akşam saat 19.00’da başlayacak olan etkinlikle ilgili başka bir bilgi yok. New York’ta düzenlenecek olan bu etkinlikle ilgili bazı tahminler var.

Tahminlere göre Google, 29 Ekim tarihinde YouTube hakkında bir etkinlik düzenleyebilir. En yakın ihtimal bu çünkü YouTube Red isimli yeni bir servis henüz duyurulmuştu. Ancak etkinliğin davetiyesinde “Android” kelimesi dikkat çekiyor. Dolayısıyla bu etkinlik direkt olarak Android ile ilgili de olabilir. Android tarafında ise en yakın ihtimal olarak Google Play Store gösterilebilir. Çünkü Android’in uygulama marketi Google Play Store’un tasarım değişikliği kısa bir süre önce gündeme gelmişti.

29 Ekim tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle ilgili güncel bilgiler şimdilik bu kadar. Etkinlikle ilgili detaylı bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Android için Apple Music uygulaması görüldü!