Apple 27 Ekim tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyecek!

apple 27 ekim

Apple 27 Ekim tarihini işaret ediyor. Firmanın yeni etkinliği için söylentiler son buldu, tarih kesinleşti.

Teknoloji devi Apple’ın merakla beklenen etkinliği için tarih sonunda kesinleşti. iPhone tarafındaki yeniliklerin duyurulmasından sonra sıra Mac ve iPad tarafında. 27 Ekim tarihinde firmanın yeni ürünleri resmi olarak duyurulacak.

Apple 27 Ekim etkinliği!

Şimdilik etkinlikle ilgili elimizdeki tek bilgi, etkinlik sayfasında yer alan “Hello again” mesajı. “Tekrar merhaba” şeklinde dilimize çevirebileceğimiz bu mesajın altından neler çıkabileceği ile ilgili çok sayıda iddia ve söylenti var.

İddialardan en çok dikkat çekeni yenilenmesi beklenen iPad serisi ürünler. Eğer iddialar doğruysa Apple, tüm iPad ürünlerini “iPad Pro” olarak güncelleyecek. 7.9, 9.7 ve 12.9 inç ekran büyüklüklerine sahip toplamda üç yeni Apple tableti bekleniyor.

Bir diğer önemli gelişme ise Mac tarafında bekleniyor. Hem iMac hem de Macbook serisi cihazlarda yeni bilgisayarların duyurulması son derece olası. Macbook Pro ve 5K ekran çözünürlüğe sahip iMac modellerinin yenilenmesi bekleniyor. Ancak bu yenilik sadece donanım özellikleri tarafında olmayabilir. USB-C portunun Mac tarafında artık bir standart haline getirilmesi bekleniyor.

Tüm bu soru işaretleri 27 Ekim Perşembe günü yani önümüzdeki hafta Türkiye saati ile akşam 20.00’da başlayacak etkinlik ile ortadan kalkacak.

apple-hello-again

iPhone 7’ler de yanmaya başladı