Teknoloji devi, dizüstü bilgisayar sektörüne iki yeni cihazla döndü!

LifeBook U94A 2

Son zamanlarda birçok teknoloji markası yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıtıyor. Bunlardan biri olan Fujitsu, yeni bilgisayar modelleri sayesinde uzun süredir ilk defa bu kadar ilgi görüyor.

Teknoloji devi, dizüstü bilgisayar sektörüne iki yeni cihazla döndü! Fujitsu, dünyanın köklü teknoloji firmalarından biridir. Bir dönemlerde olduğu kadar popüler olmasa da, günümüzde de laptoplar gibi bir dizi alanda aktif bir şekilde çalışmaktadır. Kısa bir süre önce, teknoloji devi UH-X ve UH-X Convertible isimli iki yeni laptop modelini duyurmuştu. Şimdi ise Fujitsu, popüler LifeBook U9 serisine U94/A ve U9313X isimli iki yeni iş laptopu eklediğini duyurdu. Bu yeni modeller, 13. nesil Intel işlemcilerle donatıldı ve bir dizi kullanışlı özellik sunuyor. İşte detaylar…

LifeBook U94A 1

LifeBook U94/A modeli, sadece 898 gram ağırlığında olan bir 14 inçlik laptop. Estetik, ince çerçeve tasarımına sahip olan bu laptop, 1920×1200 çözünürlüğe sahip ve 16:10 en boy oranında bir ekran sunuyor. Tam boyutlu bir Ethernet portu, iki adet USB A portu, bir Thunderbolt 4 portu ve HDMI 2.0 ile geniş bir bağlantı yelpazesi sunan bu laptop, aynı zamanda yüksek hızlı internet erişimi için 5G 2 ve Wi-Fi 6E’yi destekliyor. Bu laptop modelinde, Windows Hello doğrulamasını barındıran geniş açılı ön kamera yer alıyor. Ek olarak, kullanıcıların gizliliğini korumak için fiziksel bir anahtar da içeriliyor.

LifeBook U94A 2

Teknoloji devi, dizüstü bilgisayar sektörüne iki yeni cihazla döndü!

Diğer model olan LifeBook U9313X ise, 16:9 en boy oranına ve 1920×1080 çözünürlüğe sahip 13.3 inçlik bir ekran sunan dönüştürülebilir bir laptop. Bu modelin tasarımı, “notebook modu” ve “tablet modu” arasında esneklik sunan 360 derece dönme özelliğine sahip. U94/A modelinde olduğu gibi PalmSecure ve Windows Hello özelliklerini de barındırıyor. U9313X modelinde iki adet USB A portu, iki adet Thunderbolt 4 portu ve tam boyutlu bir Ethernet portu bulunuyor. Bu laptop modeli aynı zamanda bir stylus ile birlikte geliyor.

LifeBook U94A

Her iki model de şu an için Fujitsu’nun resmi web sitesi ve yetkili satıcıları aracılığıyla satışta. LifeBook U94/A modelinin başlangıç fiyatı 2.290$ iken LifeBook U9313X modelinin başlangıç fiyatı 2.300$ olarak belirlenmiş.

Nothing Phone 2 sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı