Fujitsu’dan dünyanın en hafif bilgisayarı

LIFEBOOK P7

Fujitsu, dört seride dünyanın en hafif bilgisayarı olan dokuz dizüstü bilgisayar modeli, üç seride dört tablet model, bir masaüstü PC modeli ve dört serideki dört iş istasyonu modelini içeren 18 yeni kurumsal modelin piyasaya sunulduğunu duyurdu.

Fujitsu; FUJITSU Notebook LIFEBOOK dizüstü bilgisayar ailesinde; ağırlığı 799 g dünyanın en hafif bilgisayarı olan yeni ultra-hafif mobil LIFEBOOK U937/P’nin yanı sıra yeni katlanarak tablet olarak da kullanılabilen LIFEBOOK P727/P’yi de sunuyor. Buna ek olarak, dokuz LIFEBOOK modelinin tümünde en yeni 7. nesil Intel Core işlemci ailesinin işlemcileri bulunur.

FUJITSU, Tablet ARROWS Tab tablet ailesinde Fujitsu; 6.0” palm ebatlı bir aygıta Windows 10 Pro’nun tam sürümünü içeren yeni elde taşınabilir ARROWS Tab V567/P tableti de sunuyor.

ESPRIMO

FUJITSU Desktop ESPRIMO masaüstü bilgisayar serisinde ise; en yeni 7. nesil Intel Core işlemci ailesinden bir işlemci içeren yeni bir model sunuluyor. FUJITSU İş İstasyonu CELSIUS iş istasyonlarında da Windows 10 Yıldönümü Güncellemesini destekleyen dört model sunularak ürün yelpazesi güçlendiriliyor.

Diğer yandan Fujitsu, toplantı salonlarında ekran paylaşımı için Intel Unite Solution özelliğine sahip ESPRIMO Q956/MRE’yi de ürün gamına kattı.

Plantronics BackBeat Sense kulağınızın pasını silecek