Tecno Spark 10C özellikleri Google Play’de ortaya çıktı

Tecno Pop 6 Pro 1

Akıllı telefon dünyasında kendine bir yer edinmek isteyen Tecno Mobile, yeni cihazlarından biri olan Tecno Spark 10C için son dokunuşları yapıyor.

Tecno Spark 10C özellikleri Google Play’de ortaya çıktı. Tecno, Hint pazarı için Spark 8C’yi Ocak ayının sonlarında duyurmuştu, ancak markanın bir diğer yeni modelinin yani 10C’nin de yakında piyasaya sürüleceği görülüyor. Ayrıca bu telefon Google Play Konsolu’nda listelendi ve bu durum yazılım geliştirme aşamasının tamamlandığını gösteriyor.

BMW tasarımlı akıllı telefonlar

Spark 8C gibi, Spark 10C de mütevazı 720 x 1612 piksel ekran, Unisoc T606 yonga seti ve 4GB RAM gibi özelliklere sahip bütçe dostu bir cihaz olacak. Cihaz, kutudan çıktığında Android 12 ile çalışacak. Ne yazık ki bu cihaza ilişkin henüz başka bir özellik listelenmedi, ancak Tecno’nun bu cihazı yakın zamanda tanıtacağı olasılığı yüksek olduğundan, çok uzun süre tahmin yapmamıza ya da sızıntıları beklememize de gerek kalmayacak.

Tecno Spark 7P, 90Hz ekran ve 5.000mAh pil ile geliyor

Tecno Spark 10C özellikleri Google Play’de ortaya çıktı

Tecno Spark 10C’nin Spark 8C’ye benzer özellikler sunması bekleniyor. Ancak, daha güçlü bir işlemci veya daha büyük bir pil gibi iyileştirmelerin de eklenmesi mümkündür. Teknik özelliklerin yanı sıra, cihazın tasarımı da önemli. Tecno, Spark 8C için şık ve modern bir tasarım seçmişti. Spark 10C’nin tasarımı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak Spark 8C’nin tasarımıyla benzerlik göstermesi kuvvetle muhtemel.

Tecno Spark 7P, 90Hz ekran ve 5.000mAh pil ile geliyor

Sonuç olarak, Tecno Spark 10C’nin özellikleri hakkında henüz çok az bilgi mevcut, ancak cihazın bütçe dostu bir seçenek olacağı ve Spark 8C’ye benzer özelliklere sahip olacağı düşünülüyor. Spark 10C’nin tasarımı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, Tecno’nun bu cihazı yakında tanıtması bekleniyor, bu nedenle detaylar yakında ortaya çıkacak.

Yeni bir Hellboy filmi geliyor