Yeni bir Hellboy filmi geliyor

Hellboy filmi

Yeni bir Hellboy filmi için hazırlıklara başlandı. Çizgi romanın yaratıcısı tarafından yazılan bu yeni film, 2019 yılında çıkan son filmden bağımsız olacak.

Marvel ve DC çizgi romanları dışından çıkmış en popüler karakterlerinden biri olan Hellboy, 2000’li yılların başında çıkan filmleriyle daha da popüler olmuştu. Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro tarafından çekilen bu iki film sinema severler tarafından epey beğenilmiş olsa da bu seri devam etmedi. Çünkü stüdyo Del Toro’nun üçüncü film için istediği yüksek bütçeyi vermeyi kabul etmedi.

Guillermo Del Toro’nun Hellboy serisi iki filmin ardından sona ermiş olsa da Hollywood’un Hellboy’ü beyaz perdeye getirme isteği sona ermedi ve nihayet 2019 yılında yeni bir Hellboy filmi sinema severler ile buluştu. Yeni bir yönetmen ve yeni bir yıldızla çekilen ve yeni bir seri başlatması umulan bu yeni nesil Hellboy filmi, hem sinema severleri memnun edemedi hem de gişede hüsrana uğradı. Böyle olunca yeni bir Hellboy serisi yaratma planları da suya düştü. 2019 yılındaki bu fiyaskonun ardından Hellboy’un sinemadaki macerasının bittiği düşünülüyordu. Ancak gelen son haberler Hollywood’un Hellboy’dan vazgeçmediğini gösteriyor.

Dark Horse

Millenium Media adlı film şirketi, yeni Hellboy filmi için hazırlıkların başladığını duyurdu. Hellboy: The Crooked Man adlı çizgi romandan uyarlanacak olan bu yeni filmin prodüksiyonuna önümüzdeki ay başlanacak. 2019 yapımı Hellboy ağızda kötü bir tat bırakmış olsa da yeni film için şu ana kadar açıklanan detaylar serinin hayranlarını yeniden heyecanlandırmaya yetecek gibi duruyor. Çünkü bu kez yeni filmin senaryosunu doğrudan çizgi romanın yazarı yazıyor. Ayrıca filme kaynaklık edecek The Crooked Man hikayesi de serinin hayranlarının favorileri arasında yer alıyor.

Daha önce Crank ve Ghost Rider 2 gibi filmlere imza atan Bryan Taylor’ın yöneteceği bu yeni filmde Hellboy’a kimin hayat vereceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Daha önce Ron Perlman ve David Harbour’ın canlandırdığı karakterin bu kez hangi oyuncuya emanet edileceği önümüzdeki haftalarda belli olacaktır.

Civilization 7 için hazırlıklara başlandı