Tecno Pova 4 özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor

Tecno Pop 6 Pro

Gerek ülkemizde gerekse de dünya genelinde yavaş yavaş adını duyurmaya başlayan Tecno markası, yeni modelini resmen tanıttı.

Tecno Pova 4 özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Akıllı telefon dünyası rekabetin oldukça üst düzeyde yaşandığı bir mecra. Piyasada birçok büyük marka varken ve bunlar da pazarı büyük ölçüde kendi aralarında paylaşmışlarken, dışarıdan gelip sıfırdan bir pazar payı oluşturabilmek son derece güç. Ancak Tecno Mobile bunu başarabilecek güce kavuşmuş gibi görünüyor.

Tecno Pova 2 duyuruldu: 1080p ekran ve devasa 7.000 mAh pil

Özellikle Tecno Pova 3 modeliyle ülkemizde önemli adetlerde satış sayısına ulaşan şirket, şimdi de başarılı serisini Tecno Pova 4 ile sürdürecek. Her ne kadar yeni model birçok önemli gelişim ile karşımıza çıksa da, batarya konusunda yaşanan gerileme gözlerden kaçmadı. Tecno Pova 4’ün özelliklerine baktığımız zaman, telefonun 6,82 inçlik HD+ ekran ile geldiğini görüyoruz.

Tecno Pova 2 duyuruldu: 1080p ekran ve devasa 7.000 mAh pil

Tecno Pova 4 özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor

Gücünü Helio G99 yonga setinden alan telefon bu işlemci kümesini 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı veya 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle desteklemiş. Telefonun arka yüzeyinde 50MP + 2MP’den oluşan ikili bir kamera kurgusu bulunurken, ön yüzeyde ise 8MP’lik tek bir sensör bulunuyor.

Tecno Pop 6 Pro 1

Elektriksel gücünü 6.000mAh’lık bataryasından alan telefon aynı zamanda 18W hızlı şarj teknolojisine sahip. Amerika Birleşik Devletleri’nde 260 dolardan satışa sunulan telefonun Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Bununla birlikte, telefonun bir önceki modeli olan Tecno Pova 3’ün fiyatı 5.300-TL olarak satışa sunulmuştu. Bakalım Tecno Pova 4 modelinin fiyatı ne kadar olacak?

Hyundai, 2025 yılına kadar hedeflerini duyurdu