Tecno Phantom Vision V yeni bir çığır açacak!

Tecno1

Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno tarafından geliştirilen yeni bir katlanabilir akıllı telefon modeli, sektörün en büyüklerine bile korku salabilir.

Tecno Phantom Vision V yeni bir çığır açacak! Katlanabilir akıllı telefon sektörü artık kesinlikle kendini kabul ettirmiş bir pazar. İlk defa tanıtıldığında geçici bir furya ve tutmayacak bir tasarım olarak nitelendirilen ancak Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un önderliğinde yıldan yılan büyüyen katlanabilir akıllı telefon pazarı, artık inkar edilemeyecek bir seviyeye gelmiş durumda.

Tecno Pop 6 Pro

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan son verilere göre, Samsung’un pazar payının %80’inden fazlasını elinde bulundurduğunu biliyoruz. Ancak yakın gelecekte bu oranların Samsung’un aleyhine bozulması son derece mümkün.

tecno1

Tecno Phantom Vision V yeni bir çığır açacak!

Bugüne kadar katlanabilir akıllı telefon sektörüne dahil olan pek çok firma gördük. Ancak bu daha buzdağının görünen yüzü. İşte Çinli teknoloji şirketi Tecno’da, yakın bir zamanda katlanabilir akıllı telefon sektöründe boy göstermek isteyen isimlerden biri. Üstelik geçtiğimiz saatlerde sızdırılan yeni bir konsept telefon videosu, Tecno’nun planlarının çok başka olduğunu gösteriyor.

 

Tecno Phantom Vision V adı verilen bir telefonu gördüğümüz videoda, en çok dikkat çeken detaysa telefonun hem katlanabilir hem de uzayabilir bir forma sahip olması.

Tecno Spark 7P, 90Hz ekran ve 5.000mAh pil ile geliyor

Aynı zamanda telefonun arka yüzeyinde bulunan kamera kısmının alt bölmesinde harici bir ekranın daha bulunduğunu görüyoruz ki bu da sektörde bir ilk manasına geliyor. Tabi bu sızıntı şimdilik bir duyumdan ibaret. Bakalım Çinli teknoloji şirketi Tecno, bu yeni akıllı telefon modeline ilişkin resmi açıklamayı ne zaman yapacak.

Reklam dolandırıcılığı dünya çapında tehlike saçıyor