Tatilbudur blokzincir ekosistemine ilk adımını Tatil Token ile atıyor

Tatil Token

Son yıllarda kullanım alanları oldukça artan blokzincir teknolojisi ekosistemine adım atan Tatilbudur.com; Tatil Token ile utility token uygulamasını hayata geçiriyor.

Tatilbudur.com, TESLA, Meta (Facebook), Microstrategy gibi teknoloji firmaları ile kripto varlıklardan oluşan ve toplam ekonomi değeri 2.5 trilyon doları aşan blokzincir ekosistemine ilk adımını Tatil Token ile atıyor. TATIL Token, Tatilbudur.com ekosistemi içerisinde kullanıcılarının sadakat programlarından faydalanmasını sağlayan blokzincir temelli bir varlık.

TatilToken ile kullanıcılar, TatilBudur ürünlerinde; otellerde erken rezervasyon öncesinde ilave indirimle ön satışa erişim hakkı, ayrıcalıklı indirimler ve ürün bazlı indirimlerden yararlanma imkanı, uçak bileti alımlarında hizmet bedeli indirimleri ve indirimli transfer hakları, konserlere özel etkinliklerde özel indirimler ve katılım limitlerinde öncelik gibi birçok avantaja sahip olacak.

Tatil Token

Kripto varlıklarla gerçekleştirilebilen işlemlerin tamamen takip edilebilir, objektif ve çok hızlı gerçekleştirilebilmesi turizm sektöründe birçok avantajı da beraberinde getirecek. TatilBudur ve Bitexen şirketlerinin ekosistemlerinin bir araya gelmesiyle milyonlarca kişiye ulaşılması ve avantajlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların oluşturacağı bir ekosistem haline dönüşmesi bekleniyor.

TATİLTOKEN HAKKINDA:

TatilToken, Tatilbudur.com ekosistemi içerisinde kullanıcılarının sadakat programlarından faydalanmasını sağlayan blokzincir temelli bir varlıktır. TatilToken ile kullanıcılar birçok avantaja erişebilecek, TatilBudur ürünlerine erken ya da avantajlı şekillerle sahip olabileceklerdir.

Token Adı : Tatil Token

Belirteç : TATIL

Maksimum Arz : 15.000.000

TatilToken ön satışı Bitexen.com üzerinde gerçekleşecektir. Belirlenen ön satış fiyatları ve kilit periyotları aşağıdaki gibidir.

Ön Satış Seçenek 1 (12 Ay Kilitli): 2.500.000

Ön Satış Seçenek 2 (Kilitsiz): 2.500.000