Fenerbahçe Token 9 Ağustos’ta çıkıyor!

Fenerbahçe Euroleague şampiyonu oldu

Uzun süredir kripto para piyasasının gündeminde olan Fenerbahçe Token 9 Ağustos’ta çıkıyor! İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Geçtiğimiz günlerde FB başkanı Ali Koç, kripto para üzerine yaptıkları görüşmelerin devam ettiğini vurgulamıştı. Nihayet bu görüşmeler sonuçlandırıldı. Fenerbahçe ilk kripto para birimi için somut adımları attı.

Şimdiye kadar Galatasaray başta olmak üzere bazı Türk takımlarının kripto paraları borsalar üzerinde işlem görüyordu. Nihayet bu takımlar arasına FB de dahil oldu. Fenerbahçe’nin kripto parasının Fenerbahçe Token olacağı ve Paribu üzerinden listeleneceği açıklandı.

Elbette bu FB Token’in sadece Paribu ile sınırlı kalacağı anlamını taşımıyor. Fakat şimdilik Fenerbahçe Token almak isteyenlerin Paribu hesabı açtırmaları gerektiğini söyleyebiliriz.

Paribu ve Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Token için anlaşmaya vardı. Paribu ve Fenerbahçe iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın olanaklarıyla katkı sağlayabilecek. Kullanıcılar, Fenerbahçe Token için 9-12 Ağustos tarihleri arasındaki ön satış sürecinde Paribu üzerinden talepte bulunabilecek.

Fenerbahçe Token 9 Ağustos’ta çıkıyor!

Fenerbahçe Token sahipleri kulüplerinin yarınına etki edebilecek. Token sahipleri, yapılacak taraftar oylamalarına, düzenlenecek özel etkinliklere, takım ve sporcularla düzenlenecek buluşmalara katılabilecek. Fenerbahçe Token, Fenerbahçe ile ilgili özel adımlarda söz sahibi olma imkânı sağlayacak.

Ekran altı kameralar orta segment modellere geliyor! İşte detaylar