Tatil haberi ulaşım şirketleri için felaket oldu

Tatil haberi ulaşım şirketleri haberi1

İbrahim Kalın tarafından verilen tatil haberi ulaşım şirketleri için pek iyi olmadı. İşte Türkiye’nin tatil detayları.

Dünyanın tamamına çok kısa bir süre içerisinde yayılan Corona virüsü ağır sonuçlara neden oldu ve tatil haberi ulaşım şirketleri için adeta bir felakete dönüştü. İbrahim Kalın tarafından yapılan açıklamalarda 16 Mart gününden itibaren ilk ve orta okullar ile liselerin 1 haftalık tatile gireceği ifade edildi. Bunun üzerine birçok kişi ulaşım şirketlerine adeta akın etti.

Tatil haberi ulaşımı felç edebilir

Yapılan açıklamalardan sonra vatandaşların tatil haberini uzun bir süredir beklediği ortaya çıktı. Birçok kişi tatil haberini alır almaz. Ulaşım şirketlerinin web sitelerine akın etti.

Tatil haberi ulaşım şirketleri yeni1

Şu anda Pamukkale, Kamil Koç ve Metro turizm gibi platformlara erişmek adeta imkansız hale geldi. Sadece internet sitesi değil, aynı zamanda ulaşım şirketlerinin hemen önünde de büyük kuyruklar oluştu. Normal şartlarda bakanlık bunu bir önlem olarak açıklamıştı. Ancak vatandaşlar alınan önlemleri tatil olarak değerlendirdi.

Corona virüsü nedeniyle tüm yurtta geniş çaplı önlemlere yer veren bakanlık yetkilileri çok büyük kararlar aldı. Buna göre yoğun kalabalıklar oluşturma ihtimalinin yüksek olduğu spor müsabakaları nisan sonuna kadar seyircisiz olacak. Ayrıca kamu görevlilerinin yurtdışına giriş çıkışlarının da özel izinlerle yapılacağı ifade ediliyor. Sizce alınan bu kararlar virüsü önlemek için yeterli olacak mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.