Nintendo Switch OLED Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition 28 Nisan’da çıkacak

Link

Oyun dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Nintendo’nun efsaneleşmiş oyun serisi, yakın zamanda yeni macerasına başlayacak.

Nintendo Switch OLED Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition 28 Nisan’da çıkacak. Japon şirketi Nintendo, kendi efsanevi serisi olan Legend of Zelda’dan esinlenilerek tasarlanan özel bir Switch OLED el konsolu sürümü piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bu özel sürüm 28 Nisan 2023’ten itibaren 360 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom 2

Sınırlı sayıda üretilen bu modelde, hemen hemen her yerde Hyrule krallığına ait mozaikler ve süslemeler gibi görünen detaylar yer alıyor. Bu özel tasarım, Switch OLED, Joy Cons ve hatta dok istasyonunda bile kendini gösteriyor. Ancak özelliklerine baktığımızda, bu özel sürümün normal bir Switch OLED modeliyle aynı olduğunu görüyoruz. Bu da 7 inç ekran ve 64GB dahili depolama kapasitesinin yanı sıra artırılabilir hafıza özelliği sunacağı anlamına geliyor.

zelda

Nintendo Switch OLED Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition 28 Nisan’da çıkacak

İlginç bir şekilde, sadece özel sürüm bir konsol ile sınırlı değiliz, Nintendo aynı zamanda Switch Pro Denetleyicisi ve Taşıma Çantası için de özel sürümler piyasaya sürdü. Bu özel ürünler de oyunla birlikte 12 Mayıs 2023’te piyasaya çıkacak. Switch Pro Denetleyicisi 75 dolar fiyatla satışa sunulacakken Taşıma Çantası’nın fiyatı 25 dolar olacak.

Nintendo Switch

Nintendo hayranları, bu özel sürüm konsol, denetleyici ve taşıma çantasıyla oyun oynamanın keyfini çıkaracaklar. Bu özel sürüm tasarımı hayranlarının Zelda serisine olan tutkusunu tatmin edecek. Nintendo Switch OLED Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition 28 Nisan’da çıkacak.

Düşük kapasiteli pille geleceği söyleniyordu ama gerçek ortaya çıktı