Mercan rengi Nintendo Switch Lite Avrupa’ya geliyor!

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite’ın yeni rengi olan mercan, 24 Nisan 2020 tarihinde Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak.

Nintendo Switch’in daha taşınabilir hali olan Switch Lite; sarı, turkuaz ve gri renklerinin yanı sıra Pokemon Zacian and Zamazenta edition ile farklı renkleri oyunculara sunuyordu. Şimdi ise Nintendo’nun yeni rengi olan mercan için oyuncuları sevindiren bir açıklama yapıldı.

İlk olarak Japonya’da satışına başlanacak olan mercan renginin 24 Nisan 2020 tarihinde Avrupa ve Türkiye’de de satılacağı duyuruldu. Türkiye’de 1.600 TL bandında satılmasını beklediğimiz bu yeni renk oldukça tatlı görünüyor. Eğer elde oyun oynamayı seviyor ve Switch’in boyularından dolayı eliniz uzun süreli kullanımda ağrıyorsa; Lite modele mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Nintendo Switch Animal Crossing New Horizons Edition geliyor!

Nintendo Switch Lite özellikle elde taşınabilir oyunlar için tasarlandı. Oyuncuların çeşitli heyecan verici, rahatlatıcı ve zorlu oyun koleksiyonunu nereye giderlerse gitsinler yanlarında taşımalarını kolaylaştırıyor.

Nintendo Switch Lite

Bu da, The Legend of Zelda: Link’s Awakening’de canlı karakterler ve bulmaca dolu zindanlarla gizemli bir dünyayı keşfetmeyi, Pokémon Sword ve Pokémon Shield’in Galar bölgesinde Pokémon yakalamak, savaşmak ve ticaret yapmayı ya da 20 Mart’ta çıkacak Animal Crossing: New Horizons’da kendi rüya yaşamlarını özelleştirmek için ıssız bir ada cennetine seyahat etmeyi içeriyor.

Özel bir avuç içi oyun cihazı olan Nintendo Switch Lite, entegre kontrollere sahiptir ve Nintendo Switch’in amiral gemisi sürümünden daha küçüktür. Ancak yine de avuç içi modu destekleyen Nintendo Switch kütüphanesindeki tüm oyunları oynayabilir.